FIMAST, Tekstil Makine Üreticilerini Buluşturacak

Uluslararası tekstil makineleri ve aksesuarları fuarı FIMAST, 26-29 Eylül 2012 tarihleri arasında İtalya’da gerçekleştirilecek.

  16 Temmuz 2012 17:03 Pazartesi
FIMAST, Tekstil Makine Üreticilerini Buluşturacak

FIMAST uluslararası tekstil makineleri ve aksesuarları fuarı 26-29 Eylül 2012 tarihleri arasında İtalya’nın Brescia kentinde gerçekleştirilecek. Çorap makineleri imalatında kullanılan makineler konusunda lider konumda olan Brescia, aynı zamanda birçok uluslararası firmanın da merkezinin olduğu bölge olarak dikkat çekiyor. 2005 yılında kaldırılan FAST fuarı yerine getirilen FIMAST ile Avrupalı ve İtalyan çorap makineleri üreticilerinin güçlü kimliğini yaşatmak hedefleniyor. Genel olarak tüm tekstil segmentini kapsayan fuar, temelde çorap makinesi üreticilerinin boy gösterdiği bir alan olarak tanımlanıyor. Fuar, Brescia Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine yönelik özel çözümler sunmayı hedefleyen firmaları ağırlayacak.

Organizasyonun tekstil ile ilgili olarak kapsamının çok geniş olduğu belirtilirken, öne çıkan segmentler ise şu şekilde sıralanıyor; örme makineleri, iplik üretimi, kimyasal lif aksesuar üretimi, büküm aksesuarları, çorap ve triko aksesuarları, nakış makineleri ve yardımcı aksesuarlar, örgü aksesuarları, giyim sanayi aksesuarları, laboratuvar test ve ölçüm aksesuarları, lojistik depolama, paketleme, atık, kirlilik önleme ve geri dönüşüm, yazılım tasarımı, veri işleme ve üretimi, kimyasal üretim aksesuarları, makine ve ekipmanın kullanımı için ürünler, doğal elyaflar, sentetik üretim teknikleri, doğal iplikler.

Son Teknolojik Ürünler Bir Araya Gelecek

Uluslararası alanda adını duyurmak isteyen fuar, küresel piyasanın güçlü oyuncularını ağırlayacak. Fuar hakkında bazı değerlendirmelerde bulunan FIMAST Başkanı Gianfranco Colosio, Brescia’nın çorap örme makinecileri ve üreticileri anlamında dünya lideri olduğunu hatırlattı. Gelecek sezonla ilgili renk, form ve işleme hakkında bilgi almak isteyenlerin fuarı ziyaret etmesi gerektiğini söyleyen Colosio; “Üreticiler gelecek sezonla ilgili çalışmalarını sergileyecek. Standart ve yüksek kaliteli üretimler hakkında detaylı bilgiler verilecek. Bu konularla ilgili çalışmalar yürüten ve bilgilerden faydalanmak isteyen herkes fuarda yer almalıdır” dedi.  Fuarın başarılı bir edisyon geçireceğine inandığını ifade eden Colosio, öne çıkan konuların ise kalite, sağlık, yenilenebilir ürünler hakkında yapılan çalışmalar olacağını vurguladı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.