Filtech 2013 Ekim Edisyonuna Hazır

Filtrasyon ve ayırım teknolojilerindeki yenilikler Filtech 2013’te sunulacak. Küresel alandan birçok uzmanın yer alacağı etkinlik 22-24 Ekim 2013 tarihinde Wiesbaden’de yapılacak.

  22 Mart 2013 00:12 Cuma
Filtech 2013 Ekim Edisyonuna Hazır

Filtrasyon konusunda en önemli fuarlardan birisi olan Fıltech, 22-24 Ekim 2013 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek. İki yıl önceden fuar alanının yüzde 75’lik kısmını dolduran etkinliğin, çok sayıda profesyonel tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor. Filtrasyon ve ayırım konusunda yeniliklerin sunulacağı etkinlik Almanya’nın Wiesbaden kentinde düzenlenecek. 2011 yılına göre ürün yelpazesini de genişleten Filtech 2013’ün toplamda 300 katılımcıyı ağırlaması bekleniyor. Fuarda ziyaretçileri bekleyen yenilikler arasında dikim alanındaki gelişmeler, tekstil makine sektörüne yönelik teknolojiler, kesme ve ultrasonik kaynak alanındaki gelişmeler yer alıyor. Toplamda 3 gün sürecek olan etkinlikte, filtrasyon alanında uzmanların yer aldığı özel platformlar oluşturulacak.

 

2011 yılında yapılan etkinlikte katılımcılar açısından yüzde 46, ziyaretçiler bakımından ise yüzde 38 oranında artış yakalayan Filtech’in, 2013 edisyonun da ciddi bir katılımcı ve ziyaretçi sayısı yakalaması bekleniyor. Küresel alandan yeni teknolojileri görmek isteyen ziyaretçileri ağırlayan organizasyon, bu bağlamda bakıldığında küresel piyasada ne kadar güçlü olduğunu da gösteriyor. 2011 yılında fuara gelen ziyaretçilerin profiline bakıldığında Batı Avrupa’dan gelenler, toplam ziyaretçiler arasında yüzde 28 ile ilk sırayı alırken, bu ülkeleri sırasıyla, yüzde 10 ile Asya, yüzde 9 ile Doğu Avrupa, yüzde 5 ile Kuzey ve Güney Amerika, yüzde 4 ile Orta Doğu takip ediyor. Fuarın merakla beklenen en önemli organizasyonu ise katılımcılara ve ziyaretçilere özel olarak düzenlenen konferanslar olacak. Katı, sıvı, gaz ayrımlarındaki son teknolojiler, yeni buluşlar üç gün boyunca Almanya’da tartışılacak. 180’den fazla dosya büyük bir kısmı uluslararası alandan gelen dinleyicilere sunulacak.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.