FILO Fuarı Büyüyor

Filo’nun 51. Edisyonu, 27-28 Şubat 2019 tarihleri arasında Milano’da bulunan Palazzo delle Stelline’de gerçekleşiyor.

  22 Şubat 2019 00:00 Cuma
FILO Fuarı Büyüyor

FILO etkinliğinin 27-28 Şubat tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan 51'inci edisyonu, ziyaretçilere çeşitli temalarla, iplik ve elyaf sergileyecek. Dayanıklılık, Durağanlık ve Zaman ve Tekstil Kontrastları, sergi alanlarındaki ziyaretçileri çekecek en belirgin kavramlardır. FILO'da sunulacak temalar, Doğu ve Batı karşıtlığı ile Kuzey Denizleri ve Akdeniz’den ilham alıyor. Etkinlikte, Tekstil Kontrastları teması altında, yün, ipek, suni ve sentetik elyaf, nakış, metal, yanardöner kumaşlar, terbiye gibi ürün grupları bulunacak.

Filo'nun sunumu için düzenlenen roadshow, farklı İtalyan tekstil bölgelerindeki şirketler ve organizatörler arasında doğrudan bir imkan sunan bir etkinlikti. FILO fuarından sorumlu Paolo Monfermoso şunları söylüyor: “Filo, özellikle katılımcıları sayesinde, uluslararası düzeyde tanınan açık ve kabul edilmiş bir rol oynadı. Ancak bu rolü sürdürmek için şirketlere büyüme araçları sunmaya devam etmeliyiz ve bunu daha hızlı değişen bir bağlamda yapmalıyız. Şubat 2019’dan başlayarak, 51. edisyon ile Filo’nun görevi bu nedenle “daha ​​da büyük” olmaktır. Bu, fuarın özünü bozmadan, yani önemli bir özellik olan çok yüksek kaliteli bir portföyü sağlam tutarak, katılımcıların yanı sıra ziyaretçilerin sayısını da arttırmayı hedefleyen bir büyüme yolunu sürdürmek anlamına geliyor.”

Monfermoso, değişik desteklerle fuarın büyüme çabalarını şu şekilde ifade etti; “Büyüme çabalarımız, özelliklerimize sadık kalırken, uzun süredir devam eden işbirlikleri, ITA Ajansı ile, öncelikle Sistema Moda Italia ve Milano Unica ile mümkün oluyor. Bu kuruluşlar serginin büyüme çabalarına katkıda bulunarak, Filo'yu daha da uluslararası ve teklif açısından zengin hale getirmemize yardımcı oluyorlar.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.