Fespa Global Print Expo 2021 Amsterdam’da Yapılacak

Pandemi nedeni ile ertelenen Fuarlar zincirinden biri olan Fespa 9-12 Mart 2021 de Amsterdam’da yapılacak fuarla katılımcılara yeniden yüz yüze iletişim olanağı sağlayacak.

  09 Aralık 2020 14:43 Çarşamba
Fespa Global Print Expo 2021 Amsterdam’da  Yapılacak

FESPA Global Print Expo ve European Sign Expo 2021 9-12 Mart’ta RAI Amsterdam, Hollanda’da gerçekleştirilecek. 200 ün üzerinde katılımcı firmayı ağırlayacak olan fuar ile eş zamanlı  dijital etkinlikler de gerçekleştirecek.

Genişleyen katılımcı listesi, baskı teknolojilerinden ve iş akışı araçlarından medyaya ve mürekkeplere kadar tüm üretim iş akışını temsil eden ekran, dijital geniş format ve tekstil baskısında birçok önemli konuyu içeririyor.

FESPA CEO'su Neil Felton: “Katılımcılarımızla Bahar 2021 etkinlikleri hakkında diyaloğu açtığımızdan beri tutarlı bir mesaj duyduk: tekrar canlı bir FESPA etkinliğinde olmak için sabırsızlanıyorlar işlerini mevcut krizden çıkarmak için öğrenme, ilham alma ve dikkate değer yatırımlar yapma isteği. Olayı, sektörün sürekli iyileşmesi için hayati bir sıçrama tahtası olarak görüyorlar. Ziyaretçinin bakış açısından, özel baskı ve tabela işletmelerindeki üst düzey karar vericiler, en yeni ürünleri ve çözümleri yakından görme, farklı satıcılardan sunulanları tek bir çatı altında karşılaştırma ve karşılaştırma fırsatı istediklerini söylüyorlar. bir bilgisayar ekranından uzaklaşarak ve gerçek dünyadaki ürün uzmanları ve endüstri meslektaşları ile etkileşime girerek yeniden ilham alın. Sanal alternatifler onların ihtiyaçlarını karşılamıyor. "diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

FESPA hakkında

1962'de kurulan FESPA, serigrafi, dijital baskı ve tekstil baskı topluluğu için küresel bir Dernekler federasyonudur. FESPA’nın ikili amacı, serigrafi ve yüzey baskıyı teşvik etmek ve dünya çapındaki üyeleriyle serigrafi ve dijital baskı hakkındaki bilgileri paylaşmak, işlerini büyütmelerine ve hızla büyüyen endüstrilerindeki en son gelişmeleri öğrenmelerine yardımcı olmaktır.

Gelecek FESPA etkinlikleri şunları içerir:

• FESPA Global Print Expo, 9 - 12 Mart 2021, RAI, Amsterdam, Hollanda

• European Sign Expo, 9 - 12 Mart 2021, RAI, Amsterdam, Hollanda

• FESPA Meksika, 23 - 25 Eylül 2021, Centro Citibanamex, Mexico City

• FESPA Brasil, 23 - 25 Eylül 2021, Expo Center Norte, São Paulo, Brezilya

• FESPA Eurasia, 2-5 Aralık 2021, İstanbul Fuar Merkezi, İstanbul, Türkiye


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.