FESPA EURASIA 2018’den Katılımcılar Memnun

Artan ziyaretçi yoğunluğuyla katılımcılarını memnun eden FESPA Eurasia 2018, oluşturduğu iş bağlantılarıyla sektörün büyümesi için bölgedeki en önemli platform haline geldi.

  18 Ocak 2019 00:00 Cuma
FESPA EURASIA 2018’den Katılımcılar Memnun

6-9 Aralık tarihleri arasında ilk kez İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) düzenlenen FESPA Eurasia 2018, sektörün yararına sektör tarafından düzenlen bir fuar olarak başarısını ileriye taşıdı. 4 gün boyunca kesintisiz, yoğun bir ziyaretçi akışına tanık olan fuar, yarattığı iş hacmi ve pazar potansiyeliyle katılımcıları oldukça memnun etti.

Avrasya bölgesinin lider geniş format dijital baskı, serigrafi baskı, ticari baskı, tekstil baskı, konfeksiyon süsleme ve endüstriyel reklam fuarına bu yıl yabancı ziyaretçilerin yoğunluğu damgasını vurdu. Başarılı bir organizasyonla FESPA Eurasia 2018 fuarına gelen çevre bölgeden sektör profesyonelleri, fuardaki yerel ve uluslararası katılımcılarla başarılı görüşmeler gerçekleştirdi.

FESPA Eurasia Etkinlikleri Büyük İlgi Gördü

FESPA Eurasia’nın hem katılımcıları hem de ziyaretçiler için düzenlediği önemli etkinlikler yoğun ilgi gördü. Salon 9 ve 10’da kendi özel alanında ilk kez düzenlenen Print Make Wear atölyeleri, konfeksiyon üretiminin tasarımdan son ürüne kadar bütün aşamalarını izlemek isteyenleri ağırladı. Print Make Wear atölyelerinin birinde ünlü İtalyan T-shirt baskıcı Angelo Barzaghi, Turan Kimya, Tetaş ve Flomak firmalarının ortak çalışmalarıyla canlı T-shirt baskı çalışmaları yapılırken; diğer atölyede ise Mimaki, BTC, Brother, Tural Makina ve Canapa Kağıt işbirliği ile tasarlanan desenler transfer baskı ile kumaşa geçirildi. Basılan kumaşlardan dikilen yaratıcı kıyafetler mankenler aracılığıyla sergilenerek moda sektörü ve baskı teknolojisi arasındaki ilişki vurgulandı.

Her yıl büyük bir ilgiyle karşılanan araç kaplama yarışması FESPA Eurasia Wrap Masters bu yıl da bütün dikkatleri üzerine topladı. Avrasya bölgesindeki çeşitli ülkelerden katılan yarışmacıların kıyasıya rekabetinin yaşandığı yarışmada birinciliği Bulgaristan’dan gelen Ivan Tenchev kazandı. Tenchev böylece 14-17 Mayıs tarihleri arasında Münih’te düzenlenecek olan FESPA Global Print Expo 2019 fuarındaki Wrap Masters’a katılma hakkı kazandı.

Bu yıl da sektöre pozitif bir atmosfer ve ivme kazandıran FESPA Eurasia 2018 fuarında gerçekleşen satış ve işbirlikleri, firmaların yılı güzel bir şekilde kapatmalarını sağladı. Kısa bir süre sonra detaylı raporu açıklanacak olan fuarın 2019 edisyonu 5-8 Aralık tarihlerinde yine İFM’de gerçekleşecek. 2019 fuarında yer almak isteyen firmalar için şimdiden rezervasyonlar başlamış bulunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.