Evteks İçin İlk Buluşma Taksim’de

Ev tekstili sektörünün en büyük fuarları arasında gösterilen Evteks İstanbul tanıtım toplantısı 6 Mayıs’ta Intercontinental İstanbul Oteli’nde yapılacak.

  06 Mayıs 2013 20:28 Pazartesi
Evteks İçin İlk Buluşma Taksim’de

Ev tekstili alanının en önemli etkinlikleri arasında gösterilen Evteks İstanbul Ev Tekstilleri Fuarı, 15-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da düzenlenecek. 19. Kez organize edilen fuarın, küresel piyasadan önemli misafirleri ağırlaması bekleniyor. Türk ev tekstili sektörünün gelişmesine paralel olarak her yıl büyüyen Evteks'te bu yıl, 1.000'e yakın firma ile 2.000'i aşkın markanın yer alması bekleniyor. Konu ile ilgili basın toplantısı da 6 Mayıs’ta Intercontinental İstanbul Oteli’nde yapılacak.  Fuarın sunumları, fuara yurtdışından gelen alım heyetleri, beklentiler ve iş hacmi ile ilgili ayrıntıların paylaşılacağı toplantıda CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem ve Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) Başkanı Yaşar Küçükçalık soruları yanıtlayacak.

Fuar İçin Geri Sayım Başladı

2014 ev tekstili trendlerinin de sergileneceği fuar, alım grupları ve katılımcı firma zenginliği ile tüm dünyanın ilgi odağında olmaya hazırlanıyor. 160 bin metrekare alanda düzenlenecek olan etkinlikte 100000’den fazla ziyaretçinin yer alması bekleniyor. Düzenlendiği her yıl sektörde büyük yankı uyandıran EVTEKS Fuarı'na yurtdışından çok sayıda ülkeden alım grubu getiriliyor. Fuara alıcı göndermesi beklenen ülkeler arasında ABD, Almanya, Belçika, BAE, Çek Cumhuriyeti, Güney Afrika, İngiltere, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Malezya, Polonya, Rusya, Slovenya ve Umman da yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.