Ev Tekstili Dünyası 22. EVTEKS’te Buluşuyor

Ev tekstiline dair yeni trendlerin sergileneceği, Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden katılımcı ve ziyaretçi ağırlayacak olan EVTEKS 2016, Mayıs’ta kapılarını açıyor.

  21 Nisan 2016 09:00 Perşembe
Ev Tekstili Dünyası 22. EVTEKS’te Buluşuyor

Ev tekstili alanında global sektör profesyonellerini bir araya getiren İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı EVTEKS, 17-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de 22. Edisyonunu gerçekleştirecek. CNR Holding tarafından, sektörün güçlü örgütü Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) işbirliği ile düzenlenen EVTEKS, Türk Ev tekstili üreticilerinin ihracatına katkı sağlamayı hedefliyor.

Tülden perdeye, halıdan banyo ürünlerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan EVTEKS, yerli ve yabancı çok sayıda firmaya ev sahipliği yapacak. 2 bini aşkın markanın katılımıyla düzenlenecek olan fuar, dünyaca ünlü trend uzmanlarının katılımıyla 2017 ev tekstili trendlerini dünyaya tanıtacak.

Tülden Duvar Kaplamasına Geniş Bir Ürün Yelpazesi

160 bin metrekarelik geniş bir alanda ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda; tül, perde, mobilya ve döşemelik, uyku ve yatak odası, banyo ürünleri, yemek odası ve mutfak, duvar kaplamaları ve güneş sistemlerinin aralarında bulunduğu ürün grupları yer alıyor.

2 bine aşkın markanın yer alacağı fuar kapsamında katılımcılar; üreticiler, toptancılar, perakendeciler, iç mimar ve dekoratörler, zincir mağazalar ve otellerin satın alma yetkileriyle buluşma fırsatı yakalayacak. EVTEKS Hollanda, Fransa, Belçika, İspanya, İtalya, Mısır, Portekiz ve Yunanistan başta olmak üzere Avrupa ve Ortadoğu ve bölge ülkelerden çok sayıda ziyaretçi ağırlayacak.

2015 yılında düzenlenen 21. EVTEKS Fuarı yurt içi ve yurt dışından çok sayıda katılımcı ve ziyaretçi ağırlamıştı.  EVTEKS 2015 yılında, 138 bin 368 ziyaretçi ağırlarken, yabancı ziyaretçi sayısı ise 40 bin 589 olarak gerçekleşmişti.

 


 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.