Eton Systems ITMA’da Komple Kurulum Hattını Sergiliyor

İsveçli üretici Eton Systems, ITMA Barcelona Fuarı’nda komple bir kurulum hattını ziyaretçilere sunuyor.

  25 Haziran 2019 00:00 Salı
Eton Systems ITMA’da Komple Kurulum Hattını Sergiliyor

60'tan fazla ülkede kurulu çeşitli endüstriler için 5.000'den fazla kişiye özel kurulumla İsveç'in Gånghester kentinde bulunan Eton Systems, komple malzeme taşıma sistemleri alanında lider bir pozisyona sahip.

Eton Systems, 20-26 Haziran tarihlerinde Barselona’daki ITMA 2019’da, gelecekteki üretim konseptine dayalı komple bir kurulum Sergiliyor ve bu sürecin her yönünü kapsayan gerçek zamanlı bilgi sağlayan gelişmiş bir yazılımla sunuyor.

Eton Systems Satış ve Ticaret Direktörü Roger Ryrlén, “Sistemlerimiz, dünya çapında hazır giyim ve ev tekstili imalat ve otomotiv endüstrisi gibi sektörler için inşa edilmiş olan Endüstri 4.0 ağ üretim tesislerine doğal bir uyum sağlıyor. Son 1 yıldır çok fazla projemiz oldu. Bununla birlikte, bir çözümün her duruma uyum sağlayamayabileceğini de anlıyoruz. Bu nedenle, belirli müşteri ihtiyaçlarına göre standard çözümler düşünüyoruz. Bizden bir sistem satın almak, bir çözüm ve ortaklık satın almak demektir. Her bir sistem, 70 yılı aşkın deneyime dayanan destek, servis, eğitim ve bilgiyi içerir. Bir müşteri bir Eton Sistemine yatırım yaptığında, verimlilik artışı normalde % 40-60 arasında tasarruf sağlar.” diye konuştu.

Akıllı Fabrikalar İçin Seçenekler

Tipik bir sistemin programlanmış işlem dizileri boyunca otomatik olarak yönlendirilen, ayrı ayrı adreslenebilir ürün taşıyıcıları olan üstten taşıyıcılardan oluştuğunu söyleyen Ryrlén, “ İşlemleri en iyi şekilde ölçmek ve yönetmek için gerekli tüm verileri sağlayan bir bilgisayar tarafından izlenir. Sistemler ayrıca oldukça esnektir ve üretim hattındaki değişikliklere veya genişleme ihtiyacına göre hızlıca uyum sağlayabiliyor.” dedi ve şöyle devam etti:

“Eton’un Esnek Verimlilik Kavramı (FPC), fabrikalarda sıralama yapmak için çoklu raylar, tamponlama, otomatik yükleme cihazları ve iş teslimat robotları, sistemleri ve döşemeleri birbirine bağlayan köprüler ve asansörler, tamamlandıktan sonra ürünlere tarihsel bağlantılar, modül tabanlı yazılımlar da dahil olmak üzere geniş seçenek yelpazesine sahip iki sistem platformuna dayandırır. Adreslenebilir bir ürün taşıyıcısı aracılığıyla, bir Eton sistemi, komple bir ürünün tüm bileşenlerini üretim sürecinde taşıyor.”

Ryrlén “Sonuç, nihai ürün için her bileşenin tam kontrolü ile tam otomatik akış - nerede olduklarını, nerede olduklarını ve nereye gittiklerini” açıklıyor. “Bunlar gerçek nesnelerin interneti kurulumları ve her bileşenin her aktarıcıdaki entegre aktarıcısı nedeniyle her bir bileşenin kendine özgü bir kimliği var.”

“Eton Systems, Endüstri 4.0 konseptlerini benimsiyor”

Eton Systems, ITMA 2019’da önemli bir yere sahip olacak olan İsveç Tekstil Makineleri Birliği TMAS’ın bir üyesi. TMAS Genel Sekreteri Therese Premler-Andersson, “Eton Systems, şu anda tekstil endüstrisinde devrim yaratan tam otomatik iş akışları için en son Endüstri 4.0 konseptlerini benimsiyor” diyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.