Endüstriyel Otomasyon Fuarı (IAS 2019) Çin’de Yer Alacak

Dünya otomasyon sektörü, 14 – 21 Eylül 2019 tarihleri arasında Çin’in Şanghay kentinde düzenlenecek olan ‘Endüstriyel Otomasyon Fuarı (IAS) 2019’da bir araya gelecek.

  18 Ocak 2019 00:00 Cuma
Endüstriyel Otomasyon Fuarı (IAS 2019) Çin’de Yer Alacak

Türkiye’nin ihracatta öncelikli ülkeler arasında konumlandırdığı Çin, dünya genelinde binlerce katılımcı ve ziyaretçiyi ağırlayacak olan ‘Endüstriyel Otomasyon Fuarı’na (IAS) ev sahipliği yapacak. Uzakdoğu’nun en büyük sanayi buluşması olarak tanımlanan fuarın, yeni işbirlikleri noktasında Türk markalara yeni kapılar açması bekleniyor. Fuarda endüstriyel otomasyon, elektrik sistemleri, robotik ve bilişim çözümlerindeki en yeni trendler görücüye çıkacak.

Geleceğin Fabrikalarında Otomasyon Sistemleri

Çin’de düzenlenecek olan ‘Endüstriyel Otomasyon Fuarı’nda (IAS), otomotiv ve araç yapımından elektrik mühendisliğine; elektronik, makine ve tesis mühendisliğinden yarı iletken teknolojisine; proses endüstrisinden hassas endüstri ve diğer tüm endüstri alanlarına kadar geleceğin fabrikalarında ihtiyaç duyulan otomasyon teknolojileri sergilenecek. 14 – 21 Eylül 2019 tarihleri arasında Shanghai’da düzenlenecek olan ve alanında Asya kıtasının en kapsamlı fuarı olan  ‘Endüstriyel Otomasyon Fuarı (IAS), B2B alanlarıyla da yeni işbirlikleri için fırsatlar sunacak.

Geçen yıl 65.540 m2 alan üzerinde 687 firmanın katıldığı, farklı ülkelerden 112 delegasyon grubunun ve 174 bin 118 profesyonel ziyaretçinin ziyaret ettiği, endüstriyel otomasyon, elektrik sistemleri, robotik ve bilişim çözümleri konularını kapsayan fuarda, uluslararası otomasyon sektöründe faaliyet yürüten lider markaların geliştirdiği teknolojiler sergilenecek.

Endüstriyel Otomasyon Fuarı (IAS), sektörün en karlı pazarları konumunda bulunan Çin ve bölge ülkelere yönelik hayata geçirilecek yeni anlaşmalarla, endüstri ve enformasyon teknolojilerine geçiş sürecini hızlandırmayı hedefliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.