Elyaf Sektörünün Kalbi Dornbirn’de Atacak

57. Küresel Elyaf Kongresi Avusturya’nın Dornbirn şehrinde gerçekleştirilecek.

  06 Ağustos 2018 01:00 Pazartesi
Elyaf Sektörünün Kalbi Dornbirn’de Atacak

Dünyanın önemli elyaf üreticilerini bir araya getiren 57. Küresel Elyaf Kongresi 12-14 Eylül tarihlerinde Avusturya’nın Dornbirn şehrinde gerçekleştirilecek. Ana teması sürdürülebilirlik olacak kongrenin bu yılki yenilikleri içerisinde, akıllı tekstil ürünleri, döngüsel ekonomi konulu paneller ve katılımcılar arasında oluşturulması planlanan sosyal ağ yer alıyor. Katılımcıların sektör hakkında geniş perspektifler yakalaması ve sektörün sürdürülebilirliğinin sağlanması adına yaklaşık yüz uzman; elyaf inovasyonları, geri dönüşüm, enerji üretimi ve enerji depolama, yüzey modifikasyonu ve ilave teknolojiler konusunda eğitimler verecek. 30’u aşkın ülkeden 700’ün üzerinde katılımcının yer alacağı kongrenin açılışını, Avusturya Şansölyesi Sebastian Kurz gerçekleştirecek.

Necat Altın da Açılış Panelinde

Şansölyenin açılış konuşmasının ardından düzenlenecek ‘Dünya-İnsan-Kâr’ konulu panelde, Avrupa ve Asya’nın önemli elyaf üreticilerinin üst düzey yöneticileri bir araya gelecek. Bu panelde, Zorlu Holding adına, Tekstil Grup Başkanı Necat Altın da yerini alacak. Organizasyonun önemli konuklarından biri de Microsoft’un ABD Temsilcisi James Holbery olacak. Holbery, ‘Akıllı tekstil ürünleri ve dijitalleşmenin tekstil sektörüne katkıları’ hakkında beklentilerini ve tecrübelerini katılımcılara aktaracak. Lululemon Athletica’dan Yogendra Dandapure, sekötör için ileriye dönük trendler hakkındaki görüşlerini paylaşacak. Kongre, 14 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek kapanış etkinliğinin ardından son bulacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.