EDANA, 2013 Etkinliklerinde Hız Kesmiyor

Avrupalı nonwoven üreticilerinin çatı örgütü EDANA, 2013 yılında da etkinliklerine devam ediyor. Asya ve Avrupa’da 2’şer organizasyona imza atacak olan EDANA, sektördeki yeniliklere odaklanıyor

  21 Mart 2013 21:24 Perşembe
EDANA, 2013 Etkinliklerinde Hız Kesmiyor

Nonwoven üretimi konusunda kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunan Avrupalı üreticilerin üst kuruluşu kabul edilen EDANA, 2013 yılında Avrupa ve Asya bölgesindeki etkinliklerine devam edecek. Küresel Nonwoven üreticilerinin de katılımı ile yapılacak etkinliklerin, birçok profesyonel tarafından takip edilmesi bekleniyor. EDANA, 13-14 Mart 2013 tarihinde Outlook Asya etkinliği ile Singapur’da, 15-16 Mayıs 2013 tarihinde Uluslararası Nonwoven Sempozyumu ile Rusya’da, 29-30 Mayıs 2013 tarihinde Filtrex Asya organizasyonu ile Güney Kore’de, 9-11 Ekim 2013 tarihleri arasında  Outlook 2013 etkinliği ile Portekiz’de nonwoven üretimi ve teknolojileri konusunda bilgi sahibi profesyonelleri, bir araya getirmeyi hedefliyor.

EDANA’nın İlk Durağı Singapur

EDANA’nın Avrupa dışında ilk kez düzenlemeyi planladığı Outlook Singapur 2013, katılımcılarını  nonwoven bilgilendirmeyi hedefleyen 2 günlük bir konferans şeklinde planlanıyor. Etkinlikte ayrıca Asya Bölgesi’nde yer alan kişisel bakım ürünleri tedarik zincirine yönelik özel bilgiler sunulacak. Etkinliğin temel konuları arasında, piyasa verilerinin değerlendirilmesi, teknolojik çalışmalar, gelecek trendleri üzerine çalışmalar, bölgesel nonwoven çalışmaları ve sürdürülebilirlik yer alıyor. Konferansta Japon Unicharm firmasının CEO’su Takahisa Takahara konuşmacı olarak yer alacak. Etkinlikte ayrıca kişisel hijyen ürünleri, Asya airlaid pazarı, Asya tüketici davranışları analizi, Hint piyasasına bakış gibi konularda konuşulacak.

Mayıs 2013’te İki Etkinlik Yapılacak

EDANA 2013 yılının ikinci etkinliğini ise Rusya, Saint Petersburg Park Inn Pribaltiyskaya Hotel’de gerçekleştirecek. 15-16 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleşecek Uluslararası Nonwoven Sempozyumu tüm nonwoven endüstrisinin değerlendirildiği bir sempozyum olacak. Önemli profesyonel katılımcıların yer alması beklenen etkinlikte teknik çalışmaların yanı sıra pazar odaklı değerlendirmeler dile getirilecek.  EDANA 200’den fazla katılımcı ile 2012 İstanbul Avrasya Nonwoven Sempozyumu’nun ardından Rusya’da ilk kez bir etkinlik düzenleyecek. Rusya’da organize edilen etkinlikte önemli konuşmacılar da katılımcıları bilgilendirecek. Regent Nonwovens Material firmasından Alexander Markov, “Sponbund üretimi ve Satışı İçin Rus Pazarı” başlıklı konuşmasını yapacak. Etkinliğe katılan diğer konuşmacılar ise otomotiv, hijyen ürünleri, nanofiber nonwoven gibi konularda bilgi verecek.

EDANA’nın Mayıs ayındaki ikinci durağı da Güney Kore olacak. 29-30 Mayıs 2013 tarihleri arasında Seul’de Filtrex Asya etkinliğini düzenleyecek olan kurum, filtrasyon konusunda dünyanın önde gelen uzmanlarını bir araya getirecek. Avrupa ve Hindistan’da düzenlediği etkinlikler gibi yoğun katılımın olması beklenen organizasyona, Kore, Çin ve Japonya’dan önemli profesyonellerin katılacağı ifade ediliyor. Filtrex kongresinin temaları arasında ise pazar trendleri, otomotiv filtrasyon ürünleri, hava, sıvı ve gaz alanlarında filtrasyon, CO2 emisyonları, Su arıtma gibi konular yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.