Dünya Tekstil Konferansı Başlıyor

Ghent Üniversitesi Tekstil ve Kimya Mühendisleri Bölümü, AUTEX 2019 Konferansı için çevrimiçi teslim tarihini 31 Ocak’a kadar uzattı.

  18 Ocak 2019 00:00 Cuma
Dünya Tekstil Konferansı Başlıyor

AUTEX, 1994 yılında birkaç profesör tarafından kuruldu ve tekstil ve tekstille ilgili önemli bilgileri paylaşmak amacıyla dünya çapında üniversite camiasından yaklaşık 40 üyeden oluşan bir derneği temsil ediyor. 2001’den beri, AUTEX senede bir düzenlediği,  uluslararası düzeyde, tekstil alanında öne çıkan son gelişmeleri ele aldığı konferansını gerçekleştiriyor. Her sene yüzlerce katılımcı bu konferansın etkisini ve önemini belirterek bu konferansta yer alıyor.

Eğitim mihenk taşıdır ve öğrencilerin 21. Yüzyılın endüstri ve toplumunda lider bir rolü oynaması amacıyla en iyi seviyede bilim ve teknolojideki son gelişmelere hakim olması gerekir. Bugün, araştırma ve gelişmeler tam anlamıyla, karbon-nötr bir çevre ve sürdürülebilir bir gelecek için önemli ölçüde ilerleme sağlıyor.

Autex Konferansı 2019 yılında Ghent Üniversitesi Kimyasal Mühendislik (MaTCh), Tekstil ve Ürün Departmanı tarafından Gent şehrinde 11-15 Haziran tarihleri arasında Belçika’nın Gent Şehrinde düzenlenecek. Etkinlik, şehir merkezinde bulunan NH Gent Belfort Hotel’de gerçekleşecek. AUTEX, ayrıca burada 25. Yıldönümünü kutlarken Ghent Üniversitesi “Tekstiles” da etkileyici bir 90 yıl geçirmenin gururunu duyuyor.

AUTEX 2019 konferansı boyunca giyim sektörünü de içeren tekstildeki son yenilikler sergilenecektir ve etkinlik boyunca tekstilde dinamizm ve multidisiplinler sunulacak. Katılımcılar, çevrimiçi teslim konferansın websitesi olan www.autex2019.org dan bilgi alarak çalışmalarını sunabilirler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.