Dünya Moda Endüstrisi Fashion SVP’de Buluşuyor

Moda endüstrisinin önemli fuarlarından Fashion SVP, 28-29 Haziran 2016 tarihlerinde Londra’da gerçekleştirilecek.

  09 Haziran 2016 09:02 Perşembe
Dünya Moda Endüstrisi Fashion SVP’de Buluşuyor

İlk kez 2011 yılında yapılmaya başlanan hazır giyim ve moda fuarı Fashion SVP, bu yıl altıncı edisyonunda sektörün ileri gelen modacı ve tedarikçilerini bir araya getirecek.  2011 yılından bu güne dek her yıl büyük ilgi gören ve yaklaşık yüzde 40 büyüme gösteren fuarın bu yıl Kasım ayında ikinci bir edisyon daha gerçekleştirmesi gündemde.

Fuarın gerçekleştirileceği 2 gün boyunca İngiltere ve Amerika’nın Debenhams, Inditex, Monsoon, Esprit, Marks & Spencer, John Lewis, Jaeger, House of Fraser, New Look, Benetton, Hugo Boss, Duchamp, Figleaves.com, Orsay, Ted Baker, Peek ve Cloppenburg gibi önde gelen markalarının yanı sıra büyük ve küçük markalardan alıcılar, toptancılar, temsilciler ve butikler, uluslararası bir network ortamında uzun süreli iş ilişkiler kurmak üzere görüşmelerde bulunacak.

İngiltere, Fransa, İtalya, Litvanya, Portekiz, Rusya, Makedonya, İspanya, Mısır, Yunanistan, Kıbrıs, Bulgaristan, Romanya, Tunus, Peru, Polonya ve Türkiye dahil 15 ülkeden üreticiler, fuarda 100’ün üzerinde diğer Avrupalı üreticilerle bir araya gelecek.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.