DOMOTEX Ocak 2022 İptal Edildi

Domotex fuar organizatörü Deutsche Messe AG, Ocak 2022'de yapılması planlanan Domotex fuarının gerçekleşmeyeceğini duyurdu.

  03 Ocak 2022 08:37 Pazartesi
DOMOTEX Ocak 2022 İptal Edildi

Deutsche Messe AG Domatex Global Direktörü Sonia Wedell Castellano, "Katılımcı şirketlerle birlikte sonuna kadar Domotex için savaşacağız ve endüstriyle günlük iletişim halindeyiz’’ dedi.

Seyahat yasakları etkili oldu

Wedell-Castellano; "Domotex katılımcılarının ve ziyaretçilerinin önemli bir bölümü yurtdışından katılım sağladığı için özellike Corona pandemisinden olumsuz etkileniyor. Aynı zamanda mevcut salgın durumu göz önüne alındığında, uluslararası iş seyahatlerinde kısa vadede iyileşme beklenmiyor’’ dedi.

Bir aylık bir zaman dilimi öncesi önce organizatörler Domotex etkinliğini Hannover sergi alanlarının güney kısımlarında kompakt bir formatta üç salonda gerçekleştirilecek şekilde Re-Start (Yeniden Başlangıç) etkinliği olarak vitrine almak istediler. Wedell-Castellano; "Bir ay önce gerçekçi ve umut verici bir Re-Start (Yeniden Başlangıç) senaryosu olarak kabul edilen ve piyasa tarafından da iyi karşılanan kurgunun son günlerde artık uygulanabilirliği olmadığı kanıtlandı."dedi

Organizatörler, 2022 takvim yılında Domotex için bir tarih arayışında.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.