Domotex Middle East Başladı.

IHIP (İstanbul Halı ihracatçıları Birliği) desteğini de alan fuar katılımcı portföyünü arttırmış durumda.

  07 Kasım 2013 20:26 Perşembe
Domotex Middle East Başladı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen DOMOTEX Middle East’te el yapımı, makina halısı, kilim ve paspaslar, dokuma zemin kaplamaları (duvardan duvara), esnek yer döşemeleri, laminat, ahşap ve parkelerin yanı sıra, doğal taş, mermer ve seramik yer karoları, yapay çim ve spor zeminler, elyaf, iplik ve dokuma kumaş, tekstil makine ve aksesuarları sergileniyor. Beklenen ziyaretçiyi yakalayamadığı gözlemlenen Domotex fuarı sırasında YES ve ZGF isimli iki ayrı forum düzenleniyor. Fuar, 2012 yılında ilki düzenlenen etkinlik 7750 metrekarede 28 ülkeden 220’nin üzerinde katılımcı ve 5000 ziyaretçi ile gerçekleşmişti. Bu yıl IHIP (İstanbul Halı İhracatçıları Birliği) desteğini de alan fuar, katılımcı portföyünü arttırmış durumda.

Şirketler İçin Müşterileri İle Buluşma Noktası

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Alexander Kühnel, fuarla ilgili öncelikle, Türkiye ekonomisinde bu yıl beklenen ve 2014 yılı için de öngörülen yüzde 3,7 büyümeye dikkat çekerek,  76 milyonluk nüfusu ve merkezi coğrafi konumu ile Türkiye’nin, DOMOTEX Middle East için mükemmel bir ev sahibi olduğunu belirtti. Kühnel konuya ilişkin görüşlerini; “Ülkenin stratejik konumu bu fuarı Türkiye ve Orta Doğu’da yeni müşteriler edinerek büyümeyi hedefleyen şirketler için önemli bir buluşma noktası haline getiriyor. Halı ve zemin kaplamaları endüstrisi temsilcilerinden yoğun bir stand talebi bulunduğunu bildirmekten büyük memnuniyet duymaktayım.   DOMOTEX Middle East Körfez ülkeleri ve Arap yarımadası coğrafyasında iş yapmak isteyen herkesin mutlaka katılması gereken bir etkinlik" olarak ifade etti.

Dünyada Domotex

Deutsche Messe DOMOTEX markası altında toplam dört ticari fuar düzenlemektedir. 2014 de Ocak’ta Hannover’de İki ay sonra, Mart 2014 ta Şanghay’da düzenlenecek DOMOTEX Asia/CHINAFLOOR tüm Asya-Pasifik bölgesini hedeflemektedir.  Bunun hemen ardından Nisanda Rusya’da düzenlenmekledir.

 

Fuar Resimleri İçin Tıklayınız.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.