Dilmenler Makina Bursa BTM 2015’te

Tekstil makine sektörünün önemli firmalarından Dilmenler Makine, BTM 2015 Fuarı’nda yeni teknoloji makinelerini sergileyecek

  27 Şubat 2015 14:28 Cuma
Dilmenler Makina Bursa BTM 2015’te

Tekstil makine sektörünün önemli firmalarından Dilmenler, 1982’den günümüze kadar boya ve terbiye makineleri üretimine devam ediyor. 30 yıldır sektöre yön veren Dilmenler, üretiminin yüzde 70’den fazlasını yurtdışına ihraç ediyor. İstanbul Yenibosna’daki merkez binası ve Tekirdağ- Çorlu’daki 80.000 metre kareye sahip tesislerinde faaliyet gösteren Dilmenler, 2013 yılında başlattığı büyüme ve kapasite arttırma yatırımlarını 2015 yılında da sürdürüyor. Dilmenler, Ar-Ge projesi olarak kurduğu Megam Tekstil’i sürekli büyüyen bir boyahane haline getirdi. Tekstil sektörüne her dönem yeni teknolojilerle donatılmış ve patentli makineler sunan Dilmenler, yurt içi ve yurt dışında tekstil üreticilerinin vazgeçemediği bir marka haline geliyor. Dilmenler Makine Genel Müdürü İsmail Şengüler, BTM 2015 Fuarı hakkındaki sorularımızı Yayın Grubumuza cevaplandırdı.

“BTM 2015 Önemli İlklere İmza Atacak”

Dilmenler Makine olarak BTM 2015 Fuarında yerlerini aldıklarını söyleyen Şengüler, BTM 2015’in butik yapısıyla önemli ilklere imza atacağına inandığını belirtti. Bursa’nın tekstil fuarı için uygun bir potansiyeli olduğunu ifade eden Şengüler, BTM 2015’in çok başarılı geçeceğini ifade etti. Fuarın tekstilcileri yeni teknolojilerle buluşturacağını söyleyen Şengüler, BTM 2015’in hem sektörde hem de Bursa’da zamanla yerini sağlamlaştıracağını belirtti

“2014’te Özel Projelere İmza Attık”

2014’ü Dilmenler Makine açısından da değerlendiren Şengüler, rakamsal olarak baktığımızda  önceki yıla göre satışlarımızda artış olduğunu, 2014’te standart makinelerin yanı sıra spesifik projeler de yapmaya başladıklarını söyleyen Şengüler, “Daha önce yaptığımız makinelerimizin de üretimine devam edeceğiz, diğer taraftan müşterilerimizin stratejik partneri olma yönünde adımlar attık” dedi. Dilmenler Makine olarak dizayn grubu ve teknik kadrosu ile beraber sürekli fikir yürüttüklerini ifade eden Şengüler, müşterilerinin problemlerine odaklanıp onlarla ilgili spesifik çözümler bularak geleceğe yönelik daha sağlam ilişkiler kurmak istediklerini vurguladı.

Yurtdışındaki ağırlıklı pazarlarından da bahseden Şengüler, “Asya, Bangladeş, Endonezya, Tayland ilk sıralardaki pazarlarımız. Mısır, Suriye, Fas ve Tunus’ta önemli pazarlarımız” dedi. Dünya genelindeki satışlarında bayilik ağıyla çalışmayı tercih ettiklerini ifade eden Şengüler, her temsilcinin bünyesinde teknik eleman ve satış kadrosu bulundurduğunu, sadece kendilerinin özel projelerle temsilcileri desteklediklerini belirtti.



YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.