Dijital Baskı Sektörü Şangay’da Buluşuyor

Asya’daki en etkili uluslararası dijital baskı fuarlarından biri haline gelen 9. Şangay Uluslararası Dijital Baskı Fuarı (TPF 2018), dijital baskıdaki gelişmeleri kullanıcılara sunuyor.

  17 Nisan 2018 01:00 Salı
Dijital Baskı Sektörü Şangay’da Buluşuyor

Bu yıl dokuzuncu kez kapılarını açmaya hazırlanan Şanghay Uluslararası Dijital Baskı Fuarı (TPF 2018), 19-21 Nisan 2018 tarihleri arasında Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi'nde (SNIEC) gerçekleştirilecek.

Fuar, katılımcıların ve baskı endüstrisinin iş modellerini yükseltmelerine, satış kanallarını genişletmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. 25'ten fazla ülkeden 200’ün üzerinde katılımcının yer alması beklenen TPF 2018, dijital baskı endüstrisindeki gelişmeleri sergileyecek. Katılımcı ülkeler arasında Çin, Japonya, Kore, İtalya, İsviçre, Fransa, Rusya ve Hindistan gibi ülkelerin bulunduğu Asya'nın en etkili dijital baskı fuarlarından biri olan TPF 2018; Mimaki, MS, Konica Minolta, SPGPrints, Kiian Digital, DuPont, Isocarbo, Mutoh, Kornit Digital gibi markaları ağırlayacak.

Dijital baskı makineleri ve aksesuarları, ön ve son işlem ekipmanları, dijital mürekkep ve sarf malzemeleri vb. ürünlerin sergileneceği fuarı, Hindistan, Japonya, Kore, Amerika, Vietnam, Pakistan, Bangladeş, Tayland, İtalya, Türkiye, Brezilya gibi 50'den fazla bölge ve ülkeden yaklaşık 9 bin 500 sektör temsilcisinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Bu ziyaretçilerin yaklaşık yüzde 65'i, ev dekorasyon, hazır giyim ve konfeksiyon, kumaş imalatı, deri ve seramik sektörlerinden gelen profesyonellerden oluşuyor. Geri kalan ziyaretçiler ise sarf malzemeleri, dijital tasarım ve yazılım ve diğer alanlarda uzmanlardan oluşuyor. TPF, yenilikçi ürünlere ve ileri teknolojilere odaklanarak, çeşitli iletişim ve satış kanalları ile dijital baskı endüstrisinde sağlam bir yer edinmek için firmalara önemli fırsatlar sunuyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.