Denizli’de PİMMS Group Rüzgarı Esti

PİMMS Group EGE TMF Tekstil Makineleri Fuarı’na katıldı. PİMMS Group, tekstil üreticilerine dijital baskının sektöre sunduğu olanakları uygulamalı olarak gösterdi.

  20 Mart 2019 00:00 Çarşamba
Denizli’de PİMMS Group Rüzgarı Esti

Denizli’de 14-17 Şubat tarihlerinde düzenlenen EGE TMF Tekstil Makineleri Fuarı’na katılan PİMMS Group, dört gün boyunca tekstil üreticilerinin dijital baskı gereksinimlerine en iyi şekilde yanıt verecek tekstil baskı çözümlerini sergiledi. Fuarda Denizli başta olmak üzere, çevre illerden gelen tekstil üreticilerine süblimasyon baskı, direkt kumaşa baskı ve UV baskı makineleri tanıtıldı.

Selahattin Aygüler’e Denizli Valisi’nden Plaket

14 Şubat tarihinde, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ın da katılımlarıyla gerçekleşen açılış töreninde, sektördeki 45. yılını kutlamak ve sektöre sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür etmek amacıyla PİMMS Group Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Aygüler’e Denizli Valisi Hasan Karahan tarafından plaket takdim edildi. Törenin ardından fuar alanını gezen protokol ekibi, PİMMS Group standında sergilenen Homer süblimasyon baskı makinesine oldukça ilgi gösterdi. Dijital baskının Denizlili tekstil üreticilerine sunacağı olanaklar ve tekstil baskı sektöründeki son teknolojiler ile ilgili bilgi alan protokol ekibi, PİMMS Group’a sektöre sunduğu katkılardan dolayı bir kez daha teşekkür etti.

Uygulamalı Örnekler Yoğun  İlgi Gördü

PİMMS Group standında sergilenen tekstil baskı makineleri arasında, Axia FLAG 3202 direkt kumaşa baskı makinesi; 3.20m ebadı, direkt kumaşa yüksek kalitede ve yüksek performansta baskı yapma becerisi ile ilgi topladı. Fuar esnasında polyester ve pamuklu olmak üzere çok çeşitli kumaş malzemelere baskı yapan Axia Flag, ev teksili, dekorasyon, bayrak, hazır giyim ve bebe giyim gibi sayısız üretim imkanı sunuyor. Fuarda sergilenen Homer HM1800P transfer kağıdına baskı makinesi ise endüstriyel 4 adet Kyocera baskı kafası ile saatte 210m2 baskı hızına sahip. Kompakt tasarımı ile daha karlı üretimler ve işlerinde yüksek verimlilik elde etmek isteyen baskı üreticileri için geliştirilmiş olan model, kolay kullanım özelliklerinin yanı sıra, tekstil üreticilerinin ihtiyaç duyduğu otomasyon ve uzun süreli kesintisiz baskı ihtiyaçlarını bünyesinde topluyor. Makine, hazır giyim, spor giyim, ev tekstili, iç mekan dekorasyon ve tekstil bazlı reklam uygulamaları gibi çok çeşitli üretimler için ideal.   Dört gün boyunca fuarda tanıtılan bir başka çözüm ise Handtop HT1600 UV LED Hibrit baskı makinesi oldu. Makine, 2 adet 3.5pl Kyocera baskı kafaları ve 5mm kalınlıktaki esnek ve sert malzemelere baskı yapabilme becerisi ile tekstil üreticilerinin farklı ve karlı uygulama ihtiyaçlarına eşsiz bir alternatif sundu. Yüksek hız modunda saatte 39m2 baskı yapabilen makine, fuarda suni deri, duvar kağıdı ve ışıklı kumaş gibi esnek malzemeler üzerine baskı yaparken sergilendi. Fuar alanında Handtop HT1600 UV LED hibrit baskı makinesi ile baskı yapılan ayakkabı ve çanta örnekleri de yoğun ilgiyle karşılandı.

Fuarın En Renkli Standı

Homer ve Axia baskı makineleri ile hayata geçirilen perde, nevresim,  yastık, elbise, abajur, ayakkabı, çanta gibi sayısız uygulamaların sergilendiği PİMMS Group standı, fuarın en renkli standı haline geldi. Ziyaretçi ve katılımcılardan oldukça beğeni toplayan stant tasarımı, tekstilde dijital baskının sunduğu karlı üretim imkanını gözler önüne serdi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.