Denim by Premiere Vision Asia Düzenlendi

70 katılımcı ile gerçekleştirilen, Tekstil Dünyası Editorlerinin yerinde takip ettiği Premiere Vision Shanghai ve Denim by Premiere Vision Asia fuarları ziyaretçilerin beklentilerini karşılamaktan uzaktı.

  23 Ekim 2013 17:45 Çarşamba
Denim by Premiere Vision Asia Düzenlendi

Musa İmdat/Şangay


22-23 Ekim 2013 tarihleri arasında Çin’in Şangay kentinde düzenlenen Premiere Vision Shanghai fuarı ile eş zamanlı organize edilen Denim by Premiere Vision Asia beklenen katılımcı sayısına ulaşamadı.

Moda kumaşlar, aksesuarlar ve denimin öne çıktığı fuarda, Türkiye’den Bossa Denim, Çalık Denim, Dynamo Denim, İsko, Kipaş Denim, Elyaf Tekstil, Fun Tekstil, Gülipek Tekstil, Palateks Tekstil ve Saydam Tekstil yer aldı.  Onu Türk firması olmak üzere toplam 70 katılımcı ile gerçekleştirilen etkinlikde bir önceki yıla göre kayda değer bir gelişme yoktu. Bugün sona erecek fuar sırasında Trend Vision Shanghai ve Best Seminer isimli iki farklı sunum gerçekleştirildi.

Fuar Resimleri İçin Tıklayınız.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.