Denge Kimya ITMA Fuarında

Denge Kimya, kendi alanındaki yeniliklerini ITMA fuarındaki 3. Salon D117 nolu standında sergiliyor.

  20 Haziran 2019 00:00 Perşembe
Denge Kimya ITMA Fuarında

1993 yılında tekstil sektöründe inovatif çözümler sunan bir kimya firması olmak misyonuyla yola çıkan Denge Kimya; yenilikçi, rekabetçi ürünlerle ve işbirliklerini güçlendirerek yurtiçi ve yurtdışında büyümeyi hedefliyor.

Denge Kimya, tekstil terbiye sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm yardımcı kimyasallar için en uygun çözümleri sunarken, gelişmiş üretim tesisi, teknolojik yatırımları, kuruluşundan beri sürdürdüğü Ar-Ge çalışmaları ve satış sonrası uzman kadrosuyla sektörün en önemli çözüm ortaklarından biri.

Firma, ITMA 2019'da Salon 3 D117 nolu stantta tekstil kimyasalları, denim kimyasallar, performans kimyasalları ve tekstil boyarmaddeleri gibi üretimleriyle ziyaretçilerini ağırlıyor. Denge Kimya kendi alanındaki yeniliklerini ITMA fuarında sergiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.