Coronavirus Krizi IGATEX 2020’yi Erteledi

13. Uluslararası Deri Hazır Giyim ve Tekstil Makineleri Fuarı IGATEX Coronavirus tehlikesi sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

  30 Mart 2020 16:09 Pazartesi
Coronavirus Krizi IGATEX 2020’yi Erteledi

Çin’den yayılan ve tüm dünyayı etkisi altına alan ve Coronavirus tekstil sektörünü etkilemeye devam ediyor.  11-14 Mart arası tarihlerde gerçekleştirilmesi planlanan 13. Uluslararası Deri Hazır Giyim ve Tekstil Makienleri Fuarı IGATEX 1-4 Temmuz 2020 tarihleri arasına ertelendi.

13. Deri Hazır Giyim ve Tekstil Makineleri Fuarı IGATEX 1-4 Temmuz 2020 tarihleri arasında Pakistan’da Lahor Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bu fuar, Güney Asya'daki en büyük ve köklü hazır giyim ve tekstil makineleri ve aksesuarları etkinlikleri arasında gösteriliyor.

IGATEX Pakistan, tekstil makineleri üreticileri için, profesyonel bir deneyim sunarak ekipmanları rekabetçi küresel iş ortamında kaliteli alıcılar ve karar vericiler için doğrudan kullanılabilir hale getirme fırsatı yaratıyor. Etkinlik, çeşitli son teknoloji araç ve teknolojilerin bağımsız gösterimlerini de içerecek.

Asya’nın 8. Büyük Tekstil Ürünleri İhracatçısı

Asya'nın 8. büyük tekstil ürünleri ihracatçısı. Olan Pakistan, Çin ve Hindistan'dan sonra Asya'nın en büyük üçüncü Iplik eğirme kapasitesine sahip olmasının yanı sıra küresel iplik eğirme kapasitesine de % 5 katkısı bulunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.