Collection Premiere Moscow 10. Yılında

Yılda iki kez düzenlenen ve dünyanın pek çok ülkesinden binlerce ziyaretçinin akınına uğrayan etkinliğin 21.si 19300 ziyaretçi ağırladı.

  08 Kasım 2013 22:34 Cuma
Collection Premiere Moscow 10. Yılında

Rusya’nın önemli moda-hazır giyim fuarlarından olan 21. Collection Première Moscow (CPM) dört gün boyunca modacılara ve trend takipçilerine hizmet etti. Etkinlikte 35 ülkeden 1600’ün üzerinde koleksiyon sergilendi. CPM Premium, CPM Fashion&Denim, CPM Body&Beach ve CPM Kids gibi çeşitli segmentlerden fuar katılımcıları da tarzlarını sundu.

Rus modasının görücüye çıktığı 2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonları 58,400 metre kare fuar alanında tanıtıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan CPM Proje Direktörü Christian Kasch, 10. yılında 21. CPM’in yeniden bu kadar başarılı bir etkinlik olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti. Düzeltilmiş kayıt ve kabul sistemi ile yeniden fuar ziyaretçisinin kalitesini arttırmanın mümkün olabileceğini söyleyen Kasch, “Bu da bizi, müşteri talepleri, trendler ve değişen satış pazarlarına karşı korumak ve geliştirmek için daha çok çalışmaya teşvik ediyor” dedi.

“Üreticiler Kendilerini Marka Olarak Sunmak Zorunda”

CMP’yi düzenleyen Igedo Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Philipp Kronen de yaptığı açıklamada, gelecekte bölgeden daha fazla müşterinin fuara katılımasına olanak sağlayacak fuar pazarlamasına ihtiyaç duyulacağını belirtti. Öte yandan, üreticilerinde kendilerini Rus piyasasında açıkça tanınan birer marka olarak sunmak zorunda olduklarının altını çizdi. 21. si düzenlenen CPM’nin ardından 22. CPM 25-28 Şubat 2014 tarihinde Moskova Fuar Merkezi alanında düzenlenecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.