Cobble ITMA 2019’da Yeni Makinesini Tanıttı

Cobble, Barselona'daki ITMA 2019'da bugüne kadarki en çok yönlü tafting makinesi olan Colortec L+'yı tanıttı.

  27 Haziran 2019 00:00 Perşembe
Cobble ITMA 2019’da Yeni Makinesini Tanıttı

Bir Vandewiele şirketi olan Cobble, halı tafting teknolojisinde öncü olmaya devam ediyor. ITMA 2019'a katılan Cobble, fuarda yeni geliştirdiği bugüne kadarki en çok yönlü tafting makinesi olan Colortec L+'yı tanıttı.

Colortec L+, üç gelişmiş Cobble teknolojisini tek bir makinede bir araya getiriyor: ICN (bireysel olarak kontrol edilen iğne), IPD (bireysel yığın dağıtımı) ve LCL (seviye kesme / döngü). Bu kombinasyon, çok renkli jakar tipi kesim ve duvardan duvara halı, alan halıları, banyo paspasları vb. ürünlerin üretimi için tam tasarım özgürlüğü sağlıyor.

Vandewiele’nin en yeni Fast Creel’iyle birlikte çalışan Colortec L+ ile her bir ilmek ipliğinin takviyesi ve gerginliği ayrı ayrı tork motorları tarafından kontrol edildi, hızlı renk değişimi ve küçük parça üretimi daha iyi hale getirildi.

Tüm Vandewiele teknolojileri şimdi, şirketin kapsamlı TEXconnect programının bir parçası olarak makineden makineye etkileşim ve öğrenim için donatılıyor.

ITMA Barselona’da ziyaretçilerini ağırlayan Cobble tarafından tanıtılan Vandewiele yenilikleri ise şöyle:

-       İtalyan kadife üretimi için yeni VSi32 Velvet Smart Innovator jakar, en son Smart Creel ile birlikte, düz dokuma jakarlı kumaşların potansiyelini ilmek iplikleriyle birleştiriyor, ev ve moda için yepyeni bir kumaş yelpazesi yaratma potansiyeline yol açıyorlar.

-       The new RCE2+ Halı ve Kilim Uzmanı dokuma makinesi.

-       BCF ekstrüzyon sistemleri için INCA (sürekli olmayan havayla karışma) sistemi - önemli oranda maliyet tasarrufu adına dolaştırıcı düğüm homojenliğini büyük ölçüde artıran BCF ipliklerinin birleştirilmesi için yeni bir yöntem.

-       Eşsiz bir nokta uzunluğu aralığında 72 uçtan oluşan bir katmanı tutabilen, özellikle de 25 mm'nin altındaki ultra küçük boşluklar için halı üretiminde gerçek bir ‘tek yığın / tek renk’ olanağı sağlayan en yeni Superba MCD / 3 uzay boyama makinesi.

-       ITMA 2019'da endüstri liderlerinin göstereceği düz dokuma makinelerinin yanı sıra, Vandewiele'in kendi RCE2 +'sını gösteren Vandewiele Bonas'ın sunduğu bir dizi jakar.

-       Hali hazırda düz, yuvarlak ve karmaşık şekilli köşeleri olan halıları aynı anda barındırabilen Vandewiele Titan'ın tamamen revize edilmiş Titan 5540 halı kaplama makinesi.

-       Tüm yaygın triko örgü makinelerinde standart kumaşların izlenmesine uygun Vandewiele Arraycam 5420 optik kontrol sistemi.

-       En yeni IRO-ROJ atkı atma teknolojileri.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.