Cinte Techtextil Liderleri Buluşturuyor

Küresel pazarın önemli teknik tekstil ve nonwoven ürünleri ve teknolojileri tedarikçileri Çin’de bir araya gelecek

  20 Mart 2013 21:24 Çarşamba
Cinte Techtextil Liderleri Buluşturuyor

Teknik tekstil ve nonwoven ürünlerine dönük yeniliklerin Asya pazarındaki en büyük etkinliklerinden Cinte Techtextil China, 22-24 Ekim tarihleri arasında Shanghai Yeni Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. 22 ülkeden 436 tedarikçi ile kapılarını açacak olan etkinlik, 2010 yılına göre yüzde 37.5 oranında büyüme gösteriyor. 2010 yılında 18.058  profesyonelin ziyaret ettiği fuarın yeni edisyonunda bu sayısı geçmesi öngörülüyor. Textil Dünyası Dergisi olarak, teknik tekstiller ve nonwoven alanında büyümesini sürdüren Çin ve Asya pazarına odaklanan fuarı yerinde takip edeceğiz.

Messe Frankfurt tarafından Çin’de iki yılda bir organize edilen Cinte Techtextil China, 2010 yılındaki sergi alanının iki katına çıkarak 25 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek. Fuarda teknolojik ürünlerini sergileyecek firmalar arasında Andirtz Kuesters (Almanya), Verdol (Fransa), Textest AG (İsviçre), Truetzschler Nonwovens (Almanya) ve Shanghai Yin Sicence &Technology (Çin) öne çıkıyor. Kumaş (dokuma ve örme), ağ yapılar (laid webs) ve kordon üreticileri arasında ise; Belçika’dan Concordia Tewtiles, Kanada7dan Intertape Polymer Group ve Çin’den Shanghaitex Holding belirtiliyor.

Nonwoven segmentinde ise İsrail’den Avgol Nonwovens ve Çin’den U.S. Pacific Nonwovens & Technical Textile Technology sıralanıyor. Kaplama tekstiller alanında;Çin’den Beijing Textile Holding, Belçika’dan Sioen Coated Fabrics ve İtalya’dan Trelleborg firması, kompozit başlığında ise; Çin’den Foshan Nanhai Wonderful ve Fransa’dan Prochimir öne çıkıyor. Fuarın bağlama teknolojileri ve kimya tedarikçileri arasında şu markalar yer alıyor; ABD’den H.B. Fuller, İtalya’dan Bozzetto ve Almanya’dan Synthomer Chemicals.

Cinte Techtextil’in elyaf ve iplik alanında yer alan Invista (ABD), Kordsa Global (Türkiye) ve Avusturya’dan Lenzing en dikkati çeken katılımcılar olarak belirtiliyor. Bu küresel ve önemli markaların yanı sıra, Belçika, Almanya, Hindistan, İtalya ve Tayvan  ülke ve bölge pavilyonları ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Yenilikler Sunumlarda Anlatılacak

Çin’de hızlı büyüme gösteren teknik tekstil segmentine dönük olarak gerçekleştirilecek olan bilgilendirici programlar, bölgedeki pazara ve sahip olduğu potansiyel açısından ziyaretçilere yeni ve farklı bakış açıları kazandıracak. Yenilik Sergi Alanı- Innovation Showcase Area ise; otomotiv (Mobiltech), Jeoteknik ve Yapı (Geotech and Buildtech), Filtrasyon ve Ayrıştırma, Medical (Medtech), Güvenlik ve Koruma alanı (Protech) ve Yapısal Güçlendirme’yi içeren 6 hızlı büyüyen uygulama sektörü hakkında ürün ve teknolojilerine sahne olacak. Aynı zamanda endüstri profesyonelleri tarafından verilecek olan seminerlerde yeni ürünler, pazar ve teknolojiler hakkında en güncel bilgiler aktarılacak.  Sunumlarda şu konular ele alınacak; Tamater 3D kumaşları, endüstriyel polyester iplik ve koruma alanında yüksek performanslı polyester elyaf uygulamaları, Esnek kaplanmış kumaşlar, organik silikon ve spun-bond elyaf makinelerinde bağlama ve kaplama teknolojileri, Tek kullanımlık medikal tekstiller, Nonwoven ve endüstriyel tekstil pazarındaki gelişmeler,  Geotech, needle punching ve dokumada yeni teknolojiler, filtrasyon, Araba lastiklerinde yeni Naylon 66 Lastik kordon kumaş uygulamaları, microporous filtreli terbiye teknolojileri ve çevre dostu filtrasyon malzemeleri.

Shanghai Yeni Uluslararası Fuar Merkezi Cinte Techtextil ile eş zamanlı olarak Intertextile Shanghai Apparel Fabrics, Yarn Expo Autumn ve Çin Uluslararası Örme Fuarına ev sahipliği yapacak. Dolayısıyla fuar alanına giden ziyaretçiler 4 fuarı birlikte ziyaret ederek büyük bir avantaj elde etmiş olacak. Cinte Techtextil fuarı Messe Frankfurt (HK) Ltd, Tekstil Sanayi Alt Konseyi (CCPIT) ve Çin Nonwoven ve Endüstriyel Tekstiller Birliği (CNITA) tarafından organize ediliyor.




YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.