Çin Malları, Görücüye Çıkıyor

Çin mallarının yakından tanıtılacağı ve birçok ürün grubunun görücüye çıkacağı China Homelife Turkey, 2-4 Haziran 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek

  02 Şubat 2016 10:00 Salı
Çin Malları, Görücüye Çıkıyor

China Homelife Fuarı, 3 gün süresince  tekstil, hazır giyim, kumaş, dekoratif kumaş, ev tekstili, inşaat malzemeleri, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, aydınlatma ürünleri, inşaat malzemeleri, hediyelik eşya, mutfak ve banyo armatürleri başta olmak üzere pek çok ürünün yer alacağı katılımcı profiline ev sahipliği yapacak.

Uzakdoğu Potansiyeli İçin Önemli Fırsat

China Homelife Fuarı, uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen ​​girişimciler için önemli bir fırsat. Türkiye ve Tüm Avrasya bölgesinden 10,000'in üzerinde profesyonel ve ziyaretçi, 600'ü aşkın firmayla aynı platformda buluşacak. Fuarda yüksek kaliteli yüzlerce seçkin marka sergilenecek. China Homelife Fuarlar Serisi; Brezilya, Dubai, Hindistan, Kazakistan, Mısır, Polonya ve Ürdün’den sonra geçtiğimiz yıl Türkiye’de de ilk kez sektör profesyonelleri ile buluşmaya başladı.

Anadolu VIP Projesi

Anadolu firma sahipleri, yönetim kurulu başkanları ve genel müdürleri İstanbul'da ağırlanıp, fuarı ziyaret etmeleri sağlanacak. “Anadolu VIP Projesi” dâhilinde Adana, Ankara, Bursa, Denizli, Konya, Kayseri, Antalya, Eskişehir, İzmir, Gaziantep, İzmit ve Tekirdağ/Çorlu'dan 550 üst düzey yönetici fuar kapsamında ağırlanacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.