CCI’dan UTMÖK’a Destek

CCI, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde 3-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 10. Ulusal Tekstil Mühendisliği Öğrenci Kongresi - UTMÖK’a sponsorluk desteği verdi.

  10 Mayıs 2013 23:23 Cuma
CCI’dan UTMÖK’a Destek

Ege Üniversitesi öğrenci topluluğu tarafından 2004 yılında ilki gerçekleştirilen Ulusal Tekstil Mühendisliği Öğrenci Kongresi Türkiye genelinde birçok üniversitenin ev sahipliğinde her yıl düzenleniyor. Bu yıl İstanbul Aydın Üniversitesi’nde 10. düzenlenen Ulusal Tekstil Mühendisliği Öğrenci Kongresi kapsamında üç gün boyunca tekstil sektörünün geleceği hakkında birçok konu ele alındı. Markalaşma, Ar-Ge, Ür-Ge, pazarlama, teknik tekstil, tekstil makineleri ve tasarım sempozyumda öne çıkan konular arasında yer aldı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen 13 üniversitenin öğrencileri sektörün ileri gelen isimleri ile bir araya geldiği konferanslarda, iş hayatı ve sektör ile ilgili deneyimlerini paylaşırken, geleceğin mühendislerine iş ve staj imkânları da sunuldu. Öğrencilerin, gelecekte kendilerini bekleyen iş dünyası hakkında fikir sahibi olmaları amacıyla araştırma ve geliştirmeye yönelik analizlerinin sunulduğu etkinlikte, CCI’da kongrenin düzenlenmesine yardımcı oldu. Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren CCI Türkiye Direktörü Marsha Powell sosyal sorumluluk projelerinin sektör açısından önemine dikkat çekti. Gelecekte sektör için önemli bir iş gücü sağlayacak öğrencileri desteklemenin, profesyonelliğin bir göstergesi olduğunu dile getiren Powell; “Bu tarz organizasyonlara yardımcı olmak, sektör uzmanlarının görevidir. Bu destekler sektörün ileriye dönük attığı adımlar arasında en önemli olanıdır” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.