Bursa Tekstil Makineleri Fuarı BTM2015 Nisan 2015’de

Tekstil sektörünü Bursa’da bir araya getirecek olan BTM2015 Bursa Tekstil Makineleri Fuarı, 09-12 Nisan 2015 tarihleri arasında kapılarını katılımcı ve ziyaretçilerine açacak.

  03 Aralık 2014 10:10 Çarşamba
Bursa Tekstil Makineleri Fuarı BTM2015 Nisan 2015’de

Tekstil sektörünü Bursa’da bir araya getirecek olan BTM2015 Bursa Tekstil Makineleri Fuarı, 09-12 Nisan 2015 tarihleri arasında kapılarını katılımcı ve ziyaretçilerine açacak. Yerli ve uluslararası tekstil sektör temsilcilerini buluşturacak ve B2B iş görüşmelerine fırsat yaratacak olan BTM2015 Tekstil Makineleri Fuarını, ECR Fuarcılık organize ediyor.

Türk tekstilinin başlangıç noktası olarak tanımlanan Bursa’nın merkezinde yer alan Merinos Fuar ve Sergi Salonu, teknik donanımı, mimari olanakları hem de konumu itibari ile BTM2015 Fuarı için en mükemmel bir yer olarak belirlendi. Türkiye’nin küresel rekabette en güçlü olduğu Ev Tekstil, Hazır giyim, Kumaş ve İplik sektörlerinde üretim gerçekleştiren Bursa ve civar illerdeki yatırımcılar, Tekstil makine üreticilerine artık BTM2015 ile daha yakın olacaklar.

Tekstil üretiminde önemli bir yer tutan Bursa, BTM 2015 ile uluslararası bir organizasyonun buluşma noktası olacak. Binlerce metre kare fuar alanlarında yüzlerce rakipleri ile birlikte müşterilerinin ziyaretini bekleyen Tekstil teknoloji üreticisi firmalar BTM 2015 ile binlerce firma arasından fark edilmeyi beklemeden direkt pazarın kalbinde müşterileri ile buluşacaklar, B2B görüşmeler, ve panellere organizasyon fuarın çok ötesinde bir kimliğe kavuşacak.

BTM2015 sadece Tekstil makineleri fuarından öte katılımcı ve ziyaretçileri ile de tam anlamıyla bir iş yaratma platformuna dönüşecek. Türkiye’nin en önemli ihracat iş kollarından biri olan tekstil ,hazır giyim , kumaş ve iplik üreticileri de makine ve aksesuar üreticileri ile dört gün boyunca Bursa’da bir araya gelecekler

İlk kez gerçekleştirilecek olan BTM2015, 9 Nisan tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açacak. Etkinlikte, makina ve teknoloji üreticileri ile tekstil profesyonelleri önümüzdeki dönem yatırımlarına yeni teknoloji ürünlerini inceleyerek karar verecekler.

BTM 2015 Fuarın katılımcı konseptini aşağıda belirtilen ürün grupları oluşturuyor

Dijital baskı makineleri ve aksesuarları

Boya, terbiye makineleri Tekstil kimyasalları ,laboratuvar cihazları ve aksesuarları

Dokuma hazırlık ve dokuma makineleri, yardımcı makineleri ve aksesuarları

İplik ve İplik hazırlama makineleri, yardımcı makineler ve aksesuarları

Büküm ve Bobin makineleri, yardımcı makineler ve aksesuarları

Teknik tekstil ve Nonwoven makineleri, yedek parça ve aksamları

Örme Makineleri (Düz ve Yuvarlak), Atkılı, Çözgülü örme, makineleri ve aksesuarları


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.