Bracker, ITMA ASIA 2018 İçin Şangay’da

Bracker yeni uygulamalarını sunmak için Şangay Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek İtma Asia + CITME fuarında yer alacak.

  14 Ekim 2018 01:00 Pazar
Bracker, ITMA ASIA 2018  İçin Şangay’da

Ürün geliştirme, üretim ve pazarlamada önemli bir yere sahip olan Bracker, ring iplik makineleri için yüksek performanslı bilezik ve kopça, bakım makinaları, kopça takma ve çıkartma aparatları alanındaki uzmanlığını kullanarak fuara katılan müşterilerine artı değer üretme yeteneğini gösterecek. Ürünleriyle iplik işletmelerinin üretim çıktılarını, fiyat performans kapsamında arttırmayı hedefleyen firma, fuarda  tanınmış yüksek kaliteli ürünlerini sergileyecek ve fuara katılan ziyaretçilere ürettiği en son yeniliklerini sunacak.

Yeni ürünler bu fuarda sunulacak

1835 yılında bir aile şirketi olarak kurulan Bräcker AG, kısa süre içinde tekstil endüstrisinin başlıca ürünlerinde uzman haline geldi. Bu bağlamda  geniş ürün yelpazesine sahip olan firma, gelişmiş teknolojilere farklı bakış açıları kazandırmayı amaçlıyor. Bu kapsamda sunmaya hazırlandığı yeni sistemlerinden biri olan ONYX geçişlerinin yüzey işlemi daha yüksek bir verimi kolaylaştırırken, geliştirilmiş kayma özelliği, iş mili hızının geçiş  ömrünü +% 50'ye kadar uzatıyor. SFB geçişi ve ORBIT halka arasındaki geniş temas yüzeyi ise viskoz gibi liflerle veya elyafla birlikte, iğ hızlarının artışına  izin veriyor. Ayrıca yeni talepleri karşılamak için, SFB geçiş portföyü geçici profiller ve ağırlıklar bakımından genişletilmiş versiyonları da fuar da yer alacak. En son teknolojilerini sunmaya hazırlanan Bracker, 15-19 Ekim tarihleri arasında salon 1, stand D 01' de ilgilenen ziyaretçilerini ağırlayacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.