Bilol Mümessillik Itema R9500 ile KTM 2016’da

Bilol Mümessillik, yer aldığı KTM 2016 Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

  29 Nisan 2016 09:00 Cuma
Bilol Mümessillik Itema R9500 ile KTM 2016’da

28 Nisan itibariyle kapılarını açan KTM 2016 Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı tekstil sektörünün önde gelen isimlerini buluşturdu. Türkiye’nin yanı sıra yabancı birçok ülkeden de tekstil teknoloji üreticisine ev sahipliği yapan KTM 2016, yeni teknolojileri ziyaretçilerin beğenisine sundu.

KTM 2016’da yer alan tekstil makineleri temsilciliği konusunda uzun yıllardır sektöre hizmet veren Bilol Mümessillik, standında dokuma sektörünün yakından tanıdığı ITEMA R9500 tip dokuma makinesini çalışır vaziyette sergiledi.  Sergilenen armürlü dokuma makinesi R9500’de denim kumaşı dokunarak, ziyaretçilere makine hakkında bilgiler verildi.

KTM 2016 hakkında değerlendirmelerini paylaşan Galip Bilol, “KTM 2016 genel itibariyle ilgili kişilerin geldiği bir fuar. Burada  sergilediğimiz Itema R9500 rapierli dokuma makinesine yoğun ilgi oldu. Bu ürünle piyasada yeni olduğumuz için makineyi bilhassa teknik arkadaşlara göstermek amacıyla getirmiştik. İlginin çok iyi olduğunu görüyoruz.  Ayrıca 2014’te yapılan ilk fuara göre ciddi gelişmeler var. Yerleşim, katılım ve ilgi de daha iyi bu yıl, dolayısıyla fuarın geleceğini de açık görüyorum.” dedi.

Bilol Mümessillik ayrıca temsilciliğini yaptığı, Bonas Jakar Makineleri, Xetma Vollenweider  Traş Makas Makineleri, Jakob Müller Etiket ve Dar Dokuma Makineleri, Saurer Brode Makineleri, Comez Dar Örme Makineleri, Giovanelli Konik Çözgü Makinesi, Levent Depolama Sistemleri, Levent Taşıma Cihazları, Martel Klima ve Nemlendirme Sistemleri, Loepfe Dokuma Makinesi Aksesuarları hakkında da ziyaretçilerini bilgilendirdi.Itema Türkiye Satış Müdürü Piero Colombelli’nin yanı sıra Bilol Mümessillik yetkilileri M. Galip Bilol, Sertaç Filat, Nefise Özcan, Ayşe Bilol, Selim Meraklı ve Muhammet Büyükkal’ın ziyaretçilerini ağırladığı Bilol Mümessillik standı, KTM 2016’da en çok ziyaretçi çeken stantlardan biri oldu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.