Berr-In Hayal Dünyasına Davet Ediyor

Berr-In 2012-2013 Sonbahar / Kış koleksiyonu ile stil sahibi ve sofistike kadınlara hitap ediyor.

  15 Eylül 2012 18:44 Cumartesi
Berr-In Hayal Dünyasına Davet Ediyor

Moda dünyasının önemli temsilcilerinden Berrin Eser’in hayat verdiği Berr-In markası 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonunu sergiledi. Stil sahibi kadınları yakalamayı hedefleyen marka, modern tasarımlarla büyülü bir hayal dünyası sunuyor. Asimetrik kesimler, geometrik detaylarla hareketlenen kumaşlar, parlak yüzeylerle uyum içinde tasarlanan parçalar bu sezonun vazgeçilmezleri olacak gibi görünüyor. Deri, orijinal şeklini ve formunun dışında, hayal dünyasıyla farklı yerlerde farklı şekillerde kullanılıyor.

Maskülen detaylarla birleşen feminen tarz ve büyük aksesuarlar Berr-In kadınının güçlü kimliğini vurguluyor. Markanın yaratıcısı Berrin Eser lükse sade bir yorum getirerek post-modern geçmişten gelen stili yenilikçi uygulamalarla harmanlıyor. Çekicilik ve rahatlığın ön planda tutulduğu Berr-In koleksiyonunda siyahın farklı renklerle birleştiği renk blokları, gece mavisi, zümrüt yeşili, kırmızı tonları, mor, hardal ve kahve tonları göze çarpıyor. Dantel, tül, şifon, deri, ışıltılı kadifeler ve ipek dokunuşlu kumaşların ağırlıklı kullanıldığı koleksiyonda, krokodil ve piton gibi doğadan canlıların desenleri ile metal detaylar etkileyici siluetler oluşturuyor.

Yaşamın her detayından ilham aldığını söyleyen Berrin Eser, hazırgiyimin ticari yönünü tasarımla buluşturduğuna dikkati çekiyor. A segment tüketicilere seslendiğini açıklayan Eser, Berr-In tasarımlarının sadece parası olanlar için değil, kültürlü, çalışan, hayata karşı belli bir duruşu olan, özgür kadınlar için hazırlandığını söyledi.

Markanın tasarımcısı Berrin Eser aynı zamanda Türkiye’nin tasarımcı markası yaratan ilk modacılarından birisi olarak biliniyor. 1982 yılında Mimar Sinan Üniversitesi’nden mezun olan Eser, Zeki Triko ile girdiği moda dünyasında kendi markası ile başarılı dönemler yaşamış. 2003 yılında kendi markasını kuran tasarımcı, bu isim ile Türkiye’nin en başarılı kadın girişimcisi ödülünü de almaya hak kazandı. Eser, aynı zamanda ITKIB tarafından üst üste üç sene başarı sertifikası ile onurlandırılan tek tasarımcı olma özelliğini taşıyor.

Berr-In markası ile Türkiye’de 50’den fazla butikte yer alan Berrin Eser’in tasarımları, Avrupa’nın birçok ülkesi başta olmak üzere ABD, Rusya, Lübnan, Dubai, Azerbaycan gibi ülkelerde de faaliyet gösteriyor. Firma, geçen yıl Bağdat Caddesi Erenköy’de ilk konsept mağazasını hizmete sunmuştu.  Firma sosyal medyayı da güçlü bir şekilde kullanıyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.