Beneks Dünya Pazarındaki Yerini Sağlamlaştırmak İstiyor

Üretiminin yüzde 65'ini ihraç eden Beneks, ITMA fuarında müşteri portföyünü arttırarak dünya pazarındaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Beneks, 2. Salon B320 numaralı stantta ziyaretçilerini bekliyor.

  14 Haziran 2019 00:00 Cuma
Beneks Dünya Pazarındaki Yerini Sağlamlaştırmak İstiyor

İstanbul'daki 2 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikasında faaliyetlerini sürdüren Beneks, 1988 yılında faaliyetlerini başlattı. Günümüze kadar olan süreçte, kesintisiz olarak tekstil sektörüne hizmet etmiş olan firma, kumaş boyahanelerinde kullanılan apre ve kumaş hazırlama makineleri konusunda uzmanlaşmış ve elde ettiği pazar payı ile sektörde söz sahibi olmuştur.

1998 yılında ürün gamına, Kumaş Boyama Makine grubunu da dahil eden Beneks, “Rekabet Fiyatta Değil Kalitededir” ilkesini esas alarak boyama makinelerinde pazardan daha çok pay almak yerine, kalite ve kaliteli sonuçlara ilgi duyan müşteri profilini hedef seçiyor.

Üretiminin yüzde 65'ini ihraç eden firma, Barselona'da düzenlenen ITMA 2019 fuarında hem dünya pazarından sektör temsilcilerine hem de Türk sektör temsilcilerine son yeniliklerini tanıcak. Beneks, 2. Salon B320 numaralı standında makinalarındaki geliştirdikleri teknolojik yenilikleri sergileyecek.

Bir önceki ITMA fuarını virimli bir şekilde geçiren Beneks, 2015 ITMA Milano'dan müşteri portföyünü arttırarak dönmüştü. Firma, aynı hedef ve beklentilerle ITMA 2019 Barselona'ya hazırlandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.