Bebe - Çocuk Giyimcileri Dış Pazardan Ümitli

Junio Bebe - Çocuk Hazır Giyim Hazır Giyim Fuarı’na katılan üreticiler, siyasi sıkıntılara rağmen ilgiden memnun olduklarını belirtti

  03 Şubat 2016 08:05 Çarşamba
Bebe - Çocuk Giyimcileri Dış Pazardan Ümitli
Junio Bebe-Çocuk Hazır Giyim Konfeksiyonu Fuarı, hazır giyim üretiminin yüzde 80'ini karşılayan Bursa'da düzenlendi. Fuara katılan firma sahipleri, yaşanan siyasi sıkıntılara rağmen Rusya başta olmak üzere yabancı ülkelerden gelen ziyaretçiler sebebiyle gelecekten ümitli. Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan fuarın çok iyi geçtiğini belirten üreticiler, Rusya krizi ve Güneydoğu'da ki terör çatışmalarına rağmen ilgiden memnun olduklarını açıkladı.

Dikenci: Tekstil Sektörünü Global Her Hareket Etkiliyor

Fuarın çok verimli geçtiğini anlatan An Dizayn firmasından Gamze Dikenci, "Yerli yabancı çok talep var, bence çok güzel bir fuar. Yunanistan başta olmak üzere Suriye'den, Elbistan'dan gelen çok sayıda katılımcı var. Tekstil sektörüne küresel her hareket maalesef ki yansıyor, bizim sektörümüze de yansıdığı doğru." diye konuştu. Baby Center İşletme Müdürü Taner Merden ise, 5 yıl aradan sonra düzenlenen fuar hakkında "Bursa fuarı 5 yıl aradan sonra tekrar başladı. Şuanda gördüğümüz kadarıyla yurt dışından gelen misafirlerimiz gayet memnun." dedi

Arap Ülkeleri Bizi Ayakta Tutuyor

Fuarın beklentilerinin üzerinde geçtiğini söyleyen Cemi Kids firmasından Nermin Ceyhan: "Bizde Arap müşteri daha fazla, Doğu'dan da var. Az önce Cizre'den de müşterimiz vardı. Ancak küresel olaylar bizi de etkiliyor. Bu yıl sektör adına zor bir dönemdi. Fakat iç piyasamız, Arap ülkeleri sayesinde çok etkilenmedi." diye konuştu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.