BB Engineering Yenilikleri K Fuarında

BB Engineering, Plastik Uzmanlığı ve Yenilikçi PET Geri Dönüşüm Hattıyla 19-26 Ekim’de K Show’da yer alacak.

  26 Eylül 2022 08:40 Pazartesi
BB Engineering Yenilikleri K Fuarında

Oerlikon'un alt-katılımcısı olarak BB Engineering, K'de VacuFil ve VarioFil R+ sistemleri ile kendini ekstrüzyon, karıştırma ve filtreleme konusunda uzman ve PET geri dönüşümü için bir yenilikçi olarak sunacak. Almanya, Düsseldorf'taki K gösterisi, plastik ve kauçuk ticaretinde dünyanın bir numarası olan etkinliğin 70’nci edisyonu düzenlenecek.

Plastik Uzmanlığı-Ekstrüderler, Karıştırıcılar, Filtreler

BB Engineering plastik sektörüne yabancı değil. Brückner Maschinenbau (film ekstrüzyon hatlarınyla öncü) ve Oerlikon Barmag'ın (suni yapay ve sentetik elyaf eğirme hatlarıyla öncü) ortak girişimi olarak BB Engineering, 2002 yılında Oerlikon Barmag'ın ekstrüder bölümünü devraldı. BB Engineering bu nedenle ekstrüder yapımında 60 yılı aşkın deneyimine güvenmektedir ve ürünlerini daha da optimize etmek için sürekli olarak geliştirme çalışmalarında yer almaktadır. Bugüne kadar, dünya çapında yaklaşık 20.000 ekstrüder teslim edildi. Ekstrüderler esas olarak PP, PET, PA ve PE için film ve sentetik elyaf eğirme hatlarında kullanılır. BB Engineering, bağlı şirketlerinin yalın tedarikçisidir ve ayrıca üçüncü parti firmalara ekstrüzyon ve filtreleme teknolojisi satmaktadır. Portföy ayrıca küçükten büyüğe (0.1-40m² filtre alanı) çeşitli sürekli ve süreksiz polimer filtrelerin yanı sıra çeşitli polimer karıştırıcıları içerir.

Eritme işleminin ve dolayısıyla son ürünün kalitesi, tüm bileşenler ve ekipman için BB Engineering'in en ana önceliğidir. "Şirketimiz her zaman müşterilerimizin birinci sınıf ürünler üretmesini sağlayan yüksek kaliteli, dayanıklı makineler ve bileşenler için onları destekledi. Hatasız üretim ve iyi, tutarlı ürün değerleri için yüksek kaliteli bir eriyik çok önemlidir.’’ dedi, Dr. Klaus Schäfer.

Geri Dönüşüm Teknolojisi

BB Engineering, geliştirme çalışmalarında uzun yıllardır artan bir şekilde geri dönüşüm teknolojilerini odağına almaktadır. BB Engineering, hem geri dönüşüm süreçlerine hem de geri dönüşümün işlenmesine uygun ekstrüderler, filtreler ve karıştırıcıların yanı sıra VacuFil adında eksiksiz bir PET geri dönüşüm tesisi sunmaktadır.

BB Engineering, VacuFil ile yenilikçi ve benzersiz bir PET LSP geri dönüşüm süreci geliştirdi. Ve burada da odak noktası yine ürün kalitesidir. BBE, polyester iplik üretmek için VacuFil'i kendi VarioFil kompakt eğirme tesisi ile birlikte sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster