Baskı Dünyası 8. Kez Bir Araya Gelecek

FESPA Eurasia, 3-6 Aralık 2020 tarihlerinde İFM Fuar Merkezi’nde baskı dünyasını bir araya getirecek.

  15 Temmuz 2020 12:58 Çarşamba
Baskı Dünyası 8. Kez Bir Araya Gelecek

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının yeniliklerinin bir arada sergilendiği Avrasya’nın en büyük baskı fuarı FESPA Eurasia, 3 - 6 Aralık 2020 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde baskı dünyasını sekizinci kez bir araya getirecek.

“Sektörü Canlandıracak Bir Fuar Düzenleyeceğiz”

FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ““Salgında iyileşme oranlarımızın artması hepimizi mutlu etti. FESPA Eurasia Fuarı’nın tarihi Aralık ayı olduğu için, o zamana kadar normal hayata bütünüyle dönmüş olmayı bekliyoruz. FESPA Eurasia olarak sektörümüzdeki tüm firmaların yanında olduğumuzu ve salgın dolayısıyla işlerinde oluşan kayıpları telafi etmeleri için bir fırsat olan FESPA Eurasia fuarını bu yıl daha büyük bir azimle yapacağımızı belirtmek isterim. Ayrıca firmalarımıza, fuar katılımı ile ilgili yapabileceğimiz tüm kolaylığı sağlamayı ve onlara destek olmayı planlıyoruz. Fuar organizatörlerine yönelik; koridorların genişletilmesi, fuar alanına termal kamera, maske, dezenfektan gibi önlemler konulması gibi yeni yönetmelikler gündemde. Bizler de resmi kurumlardan gelecek olan yeni düzenlemelere göre hareket edeceğiz ve tüm sağlık koşullarını yerine getirerek, sektörü canlandıracak bir fuar düzenleyeceğiz.” ifadelerini kullandı


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.