Asırlık Dienes’in Enerjik Patronu 90 Yaşında

: Almanya merkezli dilme ve kesme sistemleri uzmanı Dienes’in yöneticisi Luise Supe 90. yaşını kutladı. 1913 yılında kurulan şirketle aynı yaşta olan Supe, şirketi üçüncü nesil ile birlikte yönetiyor.

  21 Mart 2013 03:15 Perşembe
Asırlık Dienes’in Enerjik Patronu 90 Yaşında

Dienes Group’un yöneticisi Luise Supe 90. yaşını kutladı. Şirketin kurucusu olan Karl Rudolf Dienes’ten sonra görevi yürüten, Luise Supe tecrübelerini firmanın gelişimine aktarmaya devam ediyor. İkinci dünya savaşından sonra yaşanan kargaşanın ardından Dienes’te çalışmaya başlayan Supe, Almanya’nın da ilk iş kadınlarından birisi olarak görevine başlamış. Manuel, yarı otomatik, tam otomatik dilme genişliği, pozisyonlama sistemleri; ezerek dilme, makaslama kesim, alt ve üst yuvarlak bıçak üretimi yapan Dienes, hem asırlık patronu hem de 100 yıla yaklaşan birikimi ile sektöre ışık tutmayı sürdürüyor.

Dünyanın birçok bölgesinde temsilcileri ile yer alan Dienes, küresel piyasadaki 500 çalışanıyla da gücünü gösteriyor. 1913 yılından bu yana sektörde kesim ürünleri tedariği sağlayan Dienes, günümüzde 3. nesil tarafından yönetiliyor. Firma son dönemde endüstriyel bıçaklar, dilme sistemleri alanında yenilikçi ürünleriyle küresel piyasada yer alıyor. Almanya’da merkez fabrikası bulunan Dienes, ABD, Fransa, Polonya gibi bölgelerdeki üretim noktalarını da buradan koordine ediyor.  Günümüz teknolojisi ile tecrübeyi birleştiren firma, vana ve regulatör parçalarını sektörün kullanımına sunuyor. Dienes standart seri üretimin yanında müşteri isteklerine göre de üretim yapması nedeniyle, taleplere doğrudan ve hızlı çözüm imkanı sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.