Anne, Bebek ve Çocuk Ürünleri Üreticileri CBME’de Buluştu

CBME Türkiye 38. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı 8-11 Ocak tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleşti.

  03 Mart 2020 10:17 Salı
Anne, Bebek ve Çocuk Ürünleri Üreticileri CBME’de Buluştu

Uluslararası platformda bebek ve çocuk moda sektörüne yönelik yapılan en uzun soluklu fuar organizasyonu olan CBME Türkiye 38. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı  122 farklı ülkeden 16 binin üzerinde ulusal ve uluslararası alıcı ile 600’den fazla markanın katılımı ile 8-11 Ocak tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleşti.

CBME Türkiye, dünyada en fazla bebek ve çocuk ürünleri ihraç eden ülkeleri arasında 10. sırada yer alan Türkiye’nin en büyük anne, bebek, çocuk ürünleri üreticileri, distribütörleri ve alıcılarını tek bir çatı altında buluşturdu.

Fuarda katlanabilir banyo küvetinden hem seyahat çantası hem de yatak olarak kullanılabilen çocuk minderine, yer kaplamayan bebek banyo setlerinden elektrikli beşiğe kadar sektörün en yeni ve trend ürünleri görücüye çıktı.

“Bir Önceki Seneye Göre Yüzde 28 Artış Oranını Yakaladık”

Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı Direktörü Hatice Dinçer, 122 ülkeden 16 binin üzerinde ziyaretçi sayısına ulaştıklarını, en çok ziyaretçinin geldiği ilk 5 ülkenin sırasıyla Cezayir, Irak, Libya, Rusya ve Suudi Arabistan olduğunu söyledi.

Dinçer “4 günün sonunda uluslararası ziyaretçide toplam ziyaretçiye oranla yüzde 32 gibi çok yüksek bir orana ulaşırken, yabancı ziyaretçi sayısında bir önceki seneye göre yüzde 28 artış oranını yakaladık. Özellikle bu yıl yeni iş birliklerine katkı sağlamak amacıyla Lübnan, BAE, Kuveyt, Filistin, Fas, İsrail, Suudi Arabistan, Ürdün, Libya, Irak, Belarus, Gürcistan, Kazakistan, Rusya ve Ukrayna dahil 15 hedef ülkeden özel olarak ağırladığımız 200 kişilik alım heyeti fuarımızı ziyaret etti.‘’ dedi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.