Amerikan Pamuğu Texworld’de Tanıtıldı

Amerikan pamuğunun global markası COTTON USA, Paris’te gerçekleştirilen Texworld Fuarı’nda yer alan standında moda profesyonellerine tedarik desteği sundu.

  03 Ekim 2016 09:00 Pazartesi
Amerikan Pamuğu Texworld’de Tanıtıldı

Tüm dünyada Amerikan pamuğunu tanıtmak üzere birçok etkinliğe imza atan COTTON USA, 12-15 Eylül 2016 tarihleri arasında Paris Texworld Fuarı’ndaki standında moda endüstrisi tedarik zincirine Amerikan pamuğunu tanıttı.

COTTON USA ziyaretçilere sorumlulukla üretilen Amerikan pamuğu hakkında kapsamlı bilgi verirken, global pamuk pazarındaki gelişmeler, pazar ve tüketici araştırmalarından elde edilen güncel bulgular, ayrıca devam eden lisans, pazarlama ve sourcing programları ile ilgili detayları da sundu. COTTON USA, önemli bölgelere yapılan organize satın alma ziyaretlerini de içeren sourcing programı sayesinde tedarik ile ilgili konularda proaktif destek sağlıyor.

Standı ziyaret eden katılımcılar aynı zamanda, COTTON USA pazarlama ve lisanslama programlarını da keşfetme ve COTTON USA’in dünya çapındaki lider marka ve perakendecilerle yaptığı işbirliği hakkında bilgi edinme şansı elde etti.

Tekstil ticareti ile ilgilenenler, fuar kapsamında ziyaret ettikleri COTTON USA standında, Avustralya ve ABD tarafından kurulan Cotton LEADS™ programının üretici, marka ve perakendecilere sağladığı güvenilir pamuk tedarik zinciri hakkında da bilgi aldı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.