Alman Teknolojisi Vietnam Tekstili ile Buluşuyor

VDMA tarafından “Alman Teknolojisi Vietnam Tekstili ile Buluşuyor” temalı iki teknolojik sempozyum 5 Temmuz’da Hanoi’de, 7 Temmuz’da ise Ho Chi Minh City’de düzenlenecek.

  13 Mayıs 2016 09:00 Cuma
Alman Teknolojisi Vietnam Tekstili ile Buluşuyor

VDMA Tekstil Makine Birliği tarafından organize edilen etkinlik, Vietnam Tekstil ve Aksesuarları Birliği (VITAS), Çin Tekstil &Aksesuarları (CTA, Adsale) ve Becker Travel Co. Ltd. tarafından da destekleniyor. Alanlarında uzman VDMA üyesi 22 şirket, eğirme, örgü ve dokuma, nonwoven, boyama ve terbiye alanlarını kapsayan üretimlerine yönelik teknolojileri sergileyecekler.

Yüksek kalitede iplik ve kumaş gibi yeni ürünler üretmeyi ve rekabet ortamına dahil olmayı amaçlayan Vietnamlı tekstil üreticileri, Andritz Asselin-Thibeau, Brückner, Erhardt+Leimer, Fong’s Europe, Groz-Beckert, Has Group, Heusch, Mahlo, Mayer & Cie., Karl Mayer, Memminger-Iro, A. Monforts, Oerlikon Barmag, Reiners+Fürst, Reseda Binder, Saurer Accotex, Saurer Texparts, Setex, Textechno, Thies, Trützschler, Welker Spintech and Xetma Vollenweider gibi dünyaca ünlü tekstil makine ve aksesuarları üreticilerinden sektördeki son çözümleri öğrenme fırsatını yakalayacaklar.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.