Alman Teknolojisi İranlı Tekstil ve Halıyla Buluşuyor

Alman tekstil makinecilerinin çatı örgütü VDMA’nın önemli ülke pazarlarında organize ettiği konferansların bir sonraki durağını İran oluşturuyor.

  16 Mart 2015 08:25 Pazartesi
Alman Teknolojisi İranlı Tekstil ve Halıyla Buluşuyor

Alman tekstil makinecilerinin çatı örgütü VDMA’nın önemli ülke pazarlarında organize ettiği konferansların bir sonraki durağını İran oluşturuyor. ‘Alman Teknolojisi İranlı Tekstil ve Halıyla Buluşuyor’ başlığıyla 21-22 Nisan 2015 tarihinde Tahran’da organize edilecek olan konferansa tanınmış 35 Alman makine ve teknoloji üreticisi katılacak. Etkinlik firmaların son teknolojilerini anlatan sunumlarının yanı sıra yerel tekstilci ve halı üreticileriyle düzenlenecek B2B görüşmeler için de oldukça büyük önem taşıyor. Konferansa Alman-İran Sanayi ve Ticaret Odası, İran Tekstil Uzmanları Derneği, İran Tekstil İhracatçıları, İran Dış İşleri Bakanlığı ve İmalatçıları Derneği gibi yerel dernek ve yayınlar destek veriyor.

Alman teknoloji uzmanları; eğirme, bükme, yuvarlak ve düz örgü, çözgü-örme, dokuma, nonwoven, terbiye ve boyama makineleri, ölçme ve kontrol ekipmanları ile giyim teknolojilerini İran pazarına anlatacak. VDMA’nın sürdürülebilirlik girişimi BLUecoMPETENCE çerçevesinde tekstil üretiminde enerji verimliliği ve hammadde tasarrufu konuları masaya yatırılacak. Rekabet gücü yüksek ve katma değeri yüksek üretim için Alman teknolojisinin sunduğu çözümleri birebir takip edecek olan İranlı tekstil ve halı üreticileri 21-22 Nisan tarihlerinde paralel oturumlarla ilgilendikleri iş alanlarını yakından inceleyebilecek.

Konferansa Katılan Firmalar

Konferansa katılacak Alman firmaları şöyle sıralanıyor; ANDRITZ Küsters, Autefa Solutions, Brückner Textile Technoolgies, DIENES APPARATEBAU, Dilo Group, Lindauer DORNIER, Erhardt+Leimer, FONG’S Europea, Groz-Beckert KG, HERZOG Bralding Machines, Heusch, Interspare GmbH, Mahlo GmbH, Christian Maier, KARL MAYER Textilmaschinenfabrik, Mayer&Cie, Merz Maschinenfabrik, Monforts, Neuenhauser Maschinenbau, Oerlikon Barmag, Oerlikon Neumag, PLEVA, Riner + Fürst, Reseda Binder KG, Rieter, Saurer, Schönherr, Stoll, TEXPO Maschinenbau, THIES, Trützschler, Trützschler Card Clothing, Trützschler Nonwoven &Man-Made Fibers, Welker Spintech, Xetma Vollenwelder,


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.