Alman Devi Stoll ITMA Barselona'da yeniliklerini sergiledi

Düz örme sektörünün güçlü firması Stoll, ITMA 2019’da ziyaretçilere farklı ve heyecan verici yenilikleri keşfetme fırsatı sundu.

  01 Temmuz 2019 00:00 Pazartesi
Alman Devi Stoll ITMA Barselona'da yeniliklerini sergiledi

Bu yıl Barselona'da gerçekleşen, dünyanın en önemli tekstil makineleri fuarı olan ITMA 2019’da ziyaretçiler Stoll standında farklı ve heyecan verici yenilikleri keşfetme fırsatı buldu. Düz örme sektörünün güçlü firması Stoll, ürün ve örme teknolojisi konusundaki birçok yeniliği fuar ziyaretçilerine sergiledi.

Almanya’nın önde gelen 3D örgü şirketi Stoll, örme teknolojisi için en yeni ve farklı çözümler sunmak konusunda iddiasını Barselona’da gösterdi. Stoll Yazılım Çözümleri’ndeki gelişmeler ağ oluşumu ve süreçlerin dijitalleştirilmesi gibi işlemlerin kişisel gereklilikleri kaybetmeden yapılmasını sağlamaktadır. Stoll’ün Üretim ve Planlama Sistemi’nin canlı sunumu ile birlikte ziyaretçiler sürecin nasıl gerçekleştiğini, üretim durumlarını ve kapasite planlamanın gerçek hayatta nasıl gerçekleştiğini anında görebildiler.

ITMA’da Stoll’ün çok yönlülüğünü sergilemek için birkaç konu oldu. Örneğin Stoll, yeni “knitelligence jenerasyonu”nu tekstil sektörü temsilcilerine sergiledi. Teknik Tekstiller, Moda ve Teknoloji ve örme - giyim sektörlerine ek olarak, Stoll-knitrobotic konusu Stoll'ün yazılım çözümü platformu knitelligence'in ana bileşenleri ile birlikte sunuldu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.