Alfredo Modiano Mümessillik KTM 2019’a Hazır

KTM 2019 Fuarı’nda özellikle yerli müşteri portföyünü arttırarak tekstil pazarındaki yerini sağlamlaştırmak isteyen Alfredo Modiano Mümessillik, KAFUM’da ziyaretçilerini bekliyor.

  04 Eylül 2019 00:00 Çarşamba
Alfredo Modiano Mümessillik KTM 2019’a Hazır

Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2019’a katılımını açıklayan Alfredo Modiano Mümessillik, 26-28 Eylül tarihleri arasında KAFUM’da ziyaretçilerini bekliyor.

Kurulduğu 1953 yılından bugüne, Motex Milano ortaklığında dünyanın önde gelen, İtalya ağırlıklı tekstil makineleri üreticilerinin Türkiye temsilcilikleri ve ithal tekstil hammaddeleri pazarlaması hizmetlerini sunan Alfredo Modiano Mümessillik, sektöründe önemli bir referans noktası haline geldi.

Müşterilerine her zaman daha iyi hizmet sunmayı amaçlayan Alfredo Modiano Mümessillik, 1993 yılında Motex Milano ortaklığı ile kurduğu Modiano Teknik Hizmetler A.Ş. ile temsilciliği yapılan tüm firmaların makine montaj, onarım ve yedek parça servisini, İstanbul, Bursa ve Kahramanmaraş şubeleri ve yurt genelindeki teknisyenleriyle sağlıyor.

Firma yetkilisi Selim Sarfati, Türk tekstil üreticilerine pazarlaması yapılan ithal iplik, kumaş, elyaf gibi tüm hammadde satışlarının Interfil Milano ortaklığında gerçekleştiğinin bilgisini vererek; “Alfredo Modiano Mümessillik bünyesinde bulundurduğu 40'ın üzerindeki firma sayısı ile gün geçtikçe büyüyerek Türk sanayicisine daima en uygun çözümü sunmayı hedeflemektedir.” dedi.

“Kahramanmaraş Bizim İçin Hızla Büyüyen Bir Pazar”

Kahramanmaraş’ın Türkiye tekstil sektörü içerisindeki özel konumuna vurgu yapan Sarfati; “Kahramanmaraş bizim için hızla büyüyen bir pazar. Bölgede çalıştığımız firmalar da var. KTM 2019’da ulaşamadığımız birçok firma ile buluşma şansı yakaladığımızı düşünüyoruz. KTM Fuarlarını bunun için bir aşama olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Büyük Firmaları Temsil Ediyor

Başta Savio Macchine Tessili S.p.A’nın Türkiye temsilciliğini yürüten Alfredo Modiano Mümessillik, KTM 2019’da Savio’nun yanı sıra; Electrojet, Itema, Fadis Spa, Simet Srl, Roj Srl (Nuova Roj), Ommi SPA, Autefa Solutions SPA, RF Systems Srl,  Loris Bellini ve Lafer SPA, gibi dünya çapında firmalar ile Kahramanmaraşlı tekstilcileri buluşturacak. Firmalar ile tekstil işletmeleri arasında önemli bir iletişim ortamı sunacak olan KTM 2019’da yer alan A.Modiano Mümessillik standında, iplikhaneler için gezer temizleyiciler, fitil makineleri ve otomasyon sistemleri üreten Electrojet, satış yetkilileri ile yer alacak. Fuarda yer alacak diğer A. Modiano Mümessillik temsilcilikleri arasında, iplik boya makineleri üreten Bellini, harman hallaç ve özel elyaf karışım hatları üreten OMMI, katlama ve aktarma makineleri üreticisi Simet, hassas sarım boya hazırlık ve elektronik aktarma makineleri üreten Fadis firmaları da olacaklar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.