61’nci Dornbirn GFC Küresel Elyaf Kongresi Gerçekleştirildi

14 – 16 Eylül 2022 tarihleri arasında Dornbirn Avusturya’da iki yıl aradan sonra fiziki ilk etkinlik başarı ile gerçekleştirildi. Etkinlik, 19 Eylül-2 Ekim arasında ise çevrim içi olarak da ayrıca düzenlendi.

  10 Kasım 2022 08:46 Perşembe
61’nci Dornbirn GFC Küresel Elyaf Kongresi Gerçekleştirildi

Bu yıl gerçekleştirilen etkinlikte 30’dan fazla ülkeden 550'den fazla katılımcı yer aldı.  Dornbirn GFC 2022, çok zor geçen iki yıllık aranın ardından büyük bir başarıydı. Ziyaretçiler ve konuşmacılar, gerekli gelişmeleri ileri taşımak için ağlarını genişletebildiler.

GFC’de Sunum Konu Başlıkları:

Elyaf Yenilikleri, Sürdürülebilirlik, Döngüsel Ekonomi & Geri Dönüşüm, Akıllı Fonksiyonel Yüzeyler, Dokunmamış Kumaşlar, Hazır Giyim ve Spor başlıkları ile Avusturya Kulturhaus Dornbirn'de 3 salonda gerçekleştirildi.

Bir Kongre - İki platform

2022'de Avusturya Elyaf Enstitüsü, Dornbirn GFC'yi Dornbirn'deki Kulturhaus'ta yerinde ve talep üzerine çevrim içi bir sürüm olarak sunmayı başardı.

Korona-19 virüsünün neden olduğu son iki yılda yaşanan zorluklar nedeniyle, kongre organizatörleri gerçekten çok şey öğrendi. Bu yıl ziyaretçilerin her iki ihtiyacı da karşılanacak:

Etkinlikte ağ, canlı bireysel formatıyla sınırlı hareket kabiliyetine sahip ziyaretçiler için talep üzerine çevrimiçi erişim sağlar. Bu gelecek modelle, Dornbirn GFC yeni zorluklara hazır olacak.

Paul Schlack Ödülü’nün 2022 yılı Ödül Töreni:

2022 Paul Schlack / Wilhelm Albrecht Ödülü aşağıdaki yenilikçi projelere takdim edildi:

Dr. Robert Tonndorf. TU Dresden, ITM, jüriyi şu projesiyle ikna etti: “Doku mühendisliği ve rejeneratif tıp için kollajenden biyomimetik fiber bazlı yapı iskelelerinin üretimi için üretim teknolojilerinin geliştirilmesi.”

Onur ödülü, DIFT Denkendorf'tan Leonie Reinders'a takdim edildi. “Yüksek sıcaklık uygulamaları için yeni oksit seramik elyafların geliştirilmesi” projesiyle jüriyi ikna etti. Ödül töreni, CIRFS'den Frederic van Houte tarafından organize edildi ve yönetildi.

62. Dornbirn GFC 2023 Tarihi:

Kongre, 13 – 15 Eylül 2023 tarihleri arasında Dornbirn'de bireysel canlı etkinlik formatında gerçekleştirilecektir.

Hırslı ortaklarımız ve sponsorlarımız sayesinde küresel bir izleyici kitlesini çekebiliyoruz. Bu, elyaf endüstrisinde, tekstil ve dokunmamış kumaşlar değer zinciri boyunca ve yine ambalaj endüstrisinde küresel fikir ve yenilik alışverişini teşvik edecektir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.