12. IF Wedding Fashion İzmir Fuarı Gerçekleşti

Gelinlik, damatlık ve abiye giyim sektörünü bir araya getiren IF Wedding Fashion İzmir Fuarı, 12 ülkeden 259 katılımcının özgün tasarımlarına12'nci kez ev sahipliği yaptı.

  05 Şubat 2018 01:00 Pazartesi
12. IF Wedding Fashion İzmir Fuarı Gerçekleşti

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve İZFAŞ tarafından Fuar İzmir'de gerçekleştirilen IF Wedding Fashion İzmir Fuarı, 12. kez düzenlendi. Bu yıl sergileme alanını yüzde 30 artışla 23 bin 549 metrekareye çıkaran fuarda 12 ülkeden 259 firma tasarımlarını sergiledi.Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olan fuarda, bu yıl "International Area" adı altında ilk kez oluşturulan alanda ise 9 ülkeden tasarımcılar ürünlerini sergiledi. Ayrıca fuarda stant içi etkinliklerin yanı sıra 6 büyük defile de düzenlendi.

“IFWedding Marka Fuar Haline Gelecek”

Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Emre Kızılgüneşler, IF Wedding-İzmir Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın Ekonomi Bakanlığı katılım destekleri kapsamına alındığını duyurdu. Destek kapsamına alınmasıyla fuarın çıtasının yükseleceğinin altını çizen Kızılgüneşler, “Avrupa’nın en büyük fuarı haline gelen IF Wedding, dünyada marka fuar haline gelecek. Gelinlik, abiye ve damatlık ürün ihracatımız katlanarak artacak. Bu destekle, kısa vadede 1 milyar dolar ihracat rakamına kolaylıkla ulaşabilecek konuma geldik.” diye konuştu.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.