Yarn Expo Spring’de Elyaf Trendleri

Messe Frankfurt tarafından organize edilen Yarn Expo Spring 2013, Intertexile Pekin ile eş zamanlı olarak düzenleniyor.

  28 Mart 2013 19:40 Perşembe
Yarn Expo Spring’de Elyaf Trendleri

Musa İMDAT / PEKİN

Çinli yerel katılımcıların yoğunlukla yer aldığı Yarn Expo Spring 2013 Fuarı Pekin’de gerçekleştiriyor. Textotex olarak, ziyaret ettiğimiz fuarda, iplik ve kumaş trendlerine yönelik son koleksiyonlar sunuluyor. Yedi ülke ve bölgeden gelen üreticilerin yer aldığı Yarn Expo Spring, 2013/2014 elyaf trendlerine yönelik tasarımlara ev sahipliği yapıyor. Fuarda 300 katılımcı firma ürünlerini sergilerken, bunun aynı zamanda katılımcı rekoru olduğu belirtiliyor. Pekin Uluslararası Tarım Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik 2 ayrı salonda, toplam 6.500 metrekare alanda sunuluyor. Katılımcı ülkelere bakıldığında ise; Çin 120 katılımcı ile ilk sırada yer alırken, Hong Kong, Hindistan, Endonezya, Pakistan, Singapur ve İsviçre bu ülkeyi izliyor. Fuarın Türkiye'den hiç katılımcısı bulunmazken, Hindistan'ın pavilyon olarak fuarda yer aldığı görülüyor.

4 Temada Ürünler Sergileniyor

Katılımcılar, farklı elyaflardan hazırlanan son trend ve gelişmeleri ziyaretçilerine sunuyor. Organizasyonun temalarını; Çin'in çevre dostu 2013/2014 elyaf trendleri, halı ve moda tasarımlarında düşük karbonlu ve ekonomik elyaflar, kimyasal lif rejenerasyonu ve geri dönüşüm, yeni nesil polyester elyaflar oluşturuyor.  


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.