Yanmayan ve Su Geçirmeyen Kumaşlara Yoğun İlgi

İnovatif kumaş teknolojileri ile birlikte son dönemde mobilyalarda da yanmaz ve su geçirmez kumaşlar talep edilmeye başlandı.

  01 Temmuz 2016 09:02 Cuma
Yanmayan ve Su Geçirmeyen Kumaşlara Yoğun İlgi

Gelişen kumaş teknolojilerinin birçok sektörde olduğu gibi ev dekorasyonu ve mobilyalara da yansıdığını belirten Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (Mosder), özellikle yaz döneminde yanmaz, su geçirmez, çizilmez, güneş ışınlarına karşı koruyucu etkili kumaşla kaplanan mobilyaların yoğun talep gördüğünü belirtti. Teknolojinin ev dekorasyonuna da el attığını söyleyen Mosder, nefes alabilen, yüksek sürtünme direncine sahip ateşe ve yanmaya dayanıklı kumaşların ön plana çıktığını ifade etti.

Yaz mobilyalarındaki kumaşlarının yakma hissi vermeyen ürünlerden üretilmesi ve kişilerin bu ürünleri tercih etmeleri gerektiğinin altını çizen Mosder, ahşap detayların ön plana çıktığı mobilyaların bu sezonun vazgeçilmezleri arasında yer aldığını aktardı. Ayrıca Mosder bu sezon country ve neo klasik tasarımların hakim olduğu koltuk, kanepe ve oturma gruplarının da evlerde nostalji rüzgarı estirmek isteyenlerin beğenisini kazanacağını açıkladı.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.