Wittek İpliğe Yorum Kattı

Wittek-Design-Weberei GmbH tüm döşemelik kumaş koleksiyonlarını DIOLEN®SAFE iplikleri ile bir araya getiriyor. Geri dönüşüm malzemeleri ile üretilen kumaşlar esnek kullanımı ile kolaylık sağlıyor.

  20 Mart 2013 03:49 Çarşamba
Wittek İpliğe Yorum Kattı

Wittek Design Weberei, DIOLEN®SAFE ipliklerinden oluşan yüksek kaliteli döşemelik kumaş koleksiyonunu tamamladı. Dokuma şirketi olan Heger firmasını satın alarak, kendi stüdyolarında faaliyetlerine devam eden Wittek, 8 yıl önce başladığı bu serüvende kaliteli koleksiyonlar üretmeyi sürdürüyor. DIOLEN®SAFE iplikleri Diolen Cradle to Cradle sertifikasyonu ile Wittek Design Weberei, üretim felsefesi uyumlu özellikler gösteriyor. Müşterilerine esnek kullanım ve daha fazla bireysel destek sağlayan Wittek, küresel sektörde yer alan mobilyacılar, toptancılar ve tekstil üreticileri için yüksek en jakarlı dokuma ve armürlü dokuma kumaşları üretiyor. Başarılı bir politika ile her dönem büyümeye devam eden firma, yaratıcı stil ve trendleri sayesinde bilinirliğini de arttırmış görünüyor.

Dünyanın ünlü mobilya markaları Rolf Benz ve Neue Wiener Werkstatte gibi firmalarla da çalışan Wittek, özellikle son dönemde DIOLEN®SAFE iplikleri ile çeşitli renk varyasyonları ve özel efektlere imkan tanıyor. Bireysel taleplere göre farklı üretim şekilleri gerçekleştirebilen firma, altı farklı renk seçeneği ve istenilen efektin taslan iplikler ile verilmesini mümkün kılıyor. Farklı DIOLEN®SAFE yuvarlak şönil nitelikleri de firmalar tarafından beğenilen özellikler arasında gösteriliyor. İpliklerin özellikleri arasında ağır metaller ve halojenleri içermemesi de talep edilen özelliklerden birisi olarak belirtiliyor. İplikler bu özelliği ile de cilt dostu olma niteliği taşıyor. Birçok yönden avantajlı bulunan iplikler aynı zamanda geri dönüşümlü malzemelerin kullanılması ile de çevre dostu bir üretim şekline sahip bulunuyor.

Avusturyalı bir dokuma şirketi olan Wittek-Tasarım-Weberei GmbH, döşemelik jakarlı ve armürlü dokuma kumaşlar üzerine uzman bir firma olarak tanınıyor. Özellikle contact ve mobilya sektörü için tedarik sağlayan firma, 2004 yılından bu yana devraldığı Heger ile büyümeye devam ediyor. Şirketin üretimini genel olarak mobilya kumaşları oluştururken, günde 800m üretimi ile özel kumaşta da uzmanlaşmış durumda. Kumaşlarını sadece Avusturya’da üreten Wittek, sürdürülebilir üretim ve çevre konusunda yaptığı çalışmalar ile de kalitesini ortaya koyuyor. Firmanın satış ağını genişletmek ve çevresel etkiyi azaltma konusunda işbirliği içinde olduğu FR Safety Yarns GmbH & Co. KG şirketi de aynı zamanda DIOLEN®SAFE ipliklerinin pazarlanması adına çalışmalar yürütüyor.

 

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.