USTER®’den Büyük Birleşme

USTER®, sektörün iplik kalite yönetimi alanında liderlerinden Jossi System AG’yi satın aldığını duyurdu.

  01 Ocak 2014 10:14 Çarşamba
USTER®’den Büyük Birleşme

Elyaftan kumaşa kadar kalite kontrol süreçlerinin küresel markası USTER®, sektörün iplik kalite yönetimi alanında liderlerinden Jossi System AG’yi satın aldığını duyurdu.

İsviçre merkezli pamuk temizleme ve iplik üretiminin ilk aşamalarında görülen kirletici malzemenin kaldırılması üzerine faaliyet gösteren Jossi, alanında sektör lideri konumundaydı.

USTER Teknolojileri, Jossi System AG yüzde 100 hisseleri dahil, fikri ve sinai bütün haklarını alarak, bu alanda da lider konuma geçti. Jossi System AG’nin tüm çalışanlarının işlerine devam edeceği, satışın gerçekleştiği ve satış tutarının gizli tutulduğu belirtildi.

Uster Teknolojileri’nin CEO’su Dr Geoffrey Scott, satın alma ile ilgili “Sektörde pamuk temizleme ve kirden arındırma alanında uzun süreden beri faaliyet gösteren önemli bir firma. Jossi’nin bu kaliteli tedarikçi olma ününü, Uster’in tecrübesi ve gücüyle birleştirmemizin sonucu olarak, üreticilere daha iyi çözümler sunacağız. Pamuk temizleme alanında USTER® QUANTUM 3’ü Jossi’nin deneyimi ve sahip olduğu bilgi birikimi ile çok daha üst seviyelere taşıyacağız ve zorluklarla mücadelede tam anlamıyla sorunları bitirecek kesin çözümleri müşterilerimize sağlama şansına erişeceğiz” dedi.

USTER®, bu şirket evliliği ile, iplik üretim yönetimi, test ve belgelendirme alanında dünya lideri olmasını pekiştirmiş ve bütün hizmeti tek bir çatı altına toplayarak büyük avantaj sağlamıştır. Böylece bu alandaki müşterilerin tek bir yerden birçok çeşit kaliteli ürüne ulaşabilmesini sağlamaktadır. Ayrıca, bu satış sayesinde Uster Teknolojilerinin güçlü dağıtım kanalları kullanarak Jossi ürünlerinin daha fazla satış yapmasını sağlama fırsatı vereceği yorumları yapıldı.

Jossi System’in CEO’su Armin Jossi ise “USTER Technologies’in bizim yeni sahibimiz olmasından Jossi Systems AG olarak çok memnunuz. Uster, tekstil sektöründe uzun yıllardan beri bildiğimiz ve sektörü büyük katkıları olan bir firma. Uster Teknolojilerinin hırsı ve küresel piyasalardaki sağlam yerinin de desteğiyle daha çok ilerlemelerin kat edileceği ve Jossi’nin tecrübesi ve ilerlemeci felsefesiyle bu gelişim hızının daha da artacağı ve endüstriye gelecek için parlak ışıklar saçacağından eminim” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.