USTER® TESTER 6’nın Tasarımına Ödül

İplik testlerine yeni boyut getiren USTER® TESTER 6, Red Dot Tasarım Ödülü 2016’nın sahibi oldu.

  01 Temmuz 2016 09:12 Cuma
USTER® TESTER 6’nın Tasarımına Ödül

USTER® TESTER 6, yenilikçi teknolojisi ve zarif tasarımı ile dünyanın prestijli tasarım yarışması Red Dot’da Tasarım Ödülü 2016’nın sahibi oldu ve Red Dot Tasarım Yıllığı’nda diğer önemli ürünler ile birlikte yerini alacak.

USTER® TESTER 6, ölçümlerindeki yüksek hassasiyet ve güvenilirlik ile ipliklerin ticari değerini garanti altına almak için önemli bir adımı oluşturuyor. Cihazın sahip olduğu yüksek hassasiyet ve güvenirlik prensiplerinin aynı zamanda üretiminde kullanılan malzeme kalitesi ve uygulanan yüksek standartlarla da yansıtıldığını belirten Uster Technologies İplik Test Ürün Müdürü Gabriela Peters; “İşlevsellik, güvenirlik, hassasiyet ve kullanıcı dostu olma özellikleri, Uster’in ürün gelişiminde her zaman öncelikli olmuştur. Bu yaklaşım bugün olduğu gibi gelecekte de devam edecek. En güzel görünen cihazları üretmenin hırsımız olduğunu kabul ediyoruz.” sözlerine yer verdi. 2016 Red Dot Tasarım Ödülü’nün kazananı olmaktan gurur duyduklarını söyleyen Peters, “Ödülden dolayı gururluyuz ancak müşterilerimiz, Total Testing Merkezi ve diğer yenilikçi özellikler sayesinde USTER® TESTER 6 ile işyerlerindeki başarıyı devam ettirdiklerini belirttiklerinde çok daha fazla gurur duyuyoruz. Bu türden olumlu geri bildirimler, Uster’in kazanabileceği en büyük ödüldür.” dedi.

Red Dot kazanan tasarımlar, 1200 konuğun katılımı ile 4 Temmuz tarihinde gerçekleşecek törende ödüllendirilecek. Ayrıca katılımcıların ürünleri de Almanya Essen’de yer alan Red Dot Tasarım Müzesi’nde sergilenecek.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.