Uster, ITMA Asia + CITME 2014’te

İplik görüntüleme ve test teknolojilerinin önemli üreticilerinden Uster ITMA Asia + CITME 2014’te son yenilikleri ile yer alacak

  19 Mayıs 2014 12:00 Pazartesi
Uster, ITMA Asia + CITME 2014’te

Elyaftan kumaşa kadar kalite kontrol süreçlerinin küresel markası Uster Technologies, ITMA Asia + CITME 2014’te son yeniliklerini tanıtacak. Yeni geliştirdiği modeller ve son teknolojileri fuarda ziyaretçilere sunacak olan Uster, tekstil üreticilerinin ölçüm ve sertifikasyon alanında yaşadığı sıkıntılara çözümler sunmayı hedefliyor.

USTER® QUANTUM 3

Uster, USTER® QUANTUM 3’teki gelişmeleri ITMA Asia + CITME 2014’e tanıtacak. Pamuk temizleme ve iplik üretiminin ilk aşamalarında görülen kirletici malzemenin kaldırılması üzerine testler gerçekleştiren USTER® QUANTUM 3, rahatsız edici olmayan bitkisel maddeden renkli yabancı lifleri çözmek için yeni kapasitif sensör ile birlikte çoklu ışık kaynakları kullanıyor. Sürekli proses görüntüleme ile genişletilmiş kalite ölçüm yeteneğine sahip USTER® QUANTUM 3 kombine edildiğinde, iplik temizleyici kullanılarak sürekli bir iplik kalitesi garantilenmiş olur. Bu özellik, ipliğin her metresinin kalite parametrelerine uygunluk için test edilmesi, istenmeyen hata ve pisliklerin uzaklaştırılmasına yol açıyor. Bu yolla iplik eğiriciler müşterinin istediği kaliteyi garantiliyor.

USTER® AFIS PRO 2

USTER® AFIS PRO 2’deki son gelişmelerinde ziyaretçilere tanıtılacağı fuarda nep seviyelerinin nasıl kontrol altına alınacağı da gösterilecek. Geliştirilen USTER® AFIS PRO 2 ile toplam nep sayısı ve boyutu, elyaf nep sayısı ve boyutu, tohum kabuğu nep sayısı ve boyutu ile olgunluk derecesi hakkında doğru bilgiler sunuyor. Bu sayede, iplik üreticileri USTER® AFIS PRO 2 sayesinde doğru hammadde seçimi, seçilen hammaddenin doğru işlenmesi elyafın olgunluğunu oluşturabiliyor. USTER® AFIS PRO 2’nin harman hallaç dairesinden cer makinesi kadar yapılan testlerden elde ettiği veriler, elyaf nep seviyeleri, elyaf olgunluğu, olgunlaşmamış elyaf seviyeleri ve kısa elyaf içeriği konusunda sürekli izleme ve doğru bilgilere erişime olanak tanıyor.

USTER® TOTAL CONTAMINATION CONTROL

Fuarda tanıtacağı diğer bir ürün olan TOTAL CONTAMINATION CONTROL konseptiyle, kirlilik ölçümü konusunda büyük devrim gerçekleştiren Uster Technologies CEO’su Geoffrey Scott konsept ile ilgili olarak şunları söyledi “Pamuktan rahatsız edici yabancı maddeleri kaldırma sorunu yıllardır kaliteli üretim yapmak isteyen iplik fabrikaları karşılaştığı en önemli sorunlardan biri olmuştur. Uster’in üstün teknolojisi ile üretilen USTER® TOTAL CONTAMINATION CONTROL ile bu sorunun önüne geçeceğiz.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.