Trützschler’den Özel Veri Yönetim Sistemi

Trützschler, geliştirdiği veri yönetim sistemi T-Data ile iplik işletmelerine önemli avantajlar sunuyor.

  04 Ocak 2017 10:05 Çarşamba
Trützschler’den Özel Veri Yönetim Sistemi

İplik eğirme, nonwoven, yapay elyaf ve garnitür çözümleri konusunda uzman makine üreticilerinden Trützschler, geliştirdiği veri yönetim sistemi T-Data ile iplik hazırlama grubunda oluşan verileri toplayıp, daha az maliyet ve iş gücü ile  bu bilgilerin üst düzeyde bir sisteme aktarılmalarına, değerlendirilmelerine ve görüntülenip hafızaya alınmalarına imkan sağlıyor.

Trützschler'in gerçek zamanlı izleme sistemi T-DATA, iplik üretiminde günlük işler için önemli verilerle yönetim sağlıyor. Sistem web tabanlı olduğu için veriler her zaman ve her yerde erişilebilir.

Trützschler'in gerçek zamanlı izleme sistemi T-DATA, iplik üretiminde günlük işler için önemli verilerle yönetim sağlıyor. Sistem web tabanlı olduğu için veriler her zaman ve her yerde erişilebilir.

Bireyselleştirme ve Entegrasyon

T-DATA, kolay kullanımı ve kişiselleştirilebilir özellikleri ile de dikkat çekiyor. T-DATA kullanıcının gereksinimlerine göre kolayca kişiselleştirilebilirken, sistem üst düzey müşteri sistemlerine kolay veri aktarımı yapılmasına olanak tanıyor. Trützschler tarafından anlamlı verilerle doğru bilgi elde etmek için bir dizi sensör geliştirdi. Bu amaçla geliştirilen optik sensör WASTECONTROL, harman hallaç temizleyicilerin telef kalitesini izlemek için kullanılıyor. WASTECONTROL ile gereksiz elyaf kaybı önleniyor. NEPCONTROL ise tarak makinelerinde, tarak tülbentindeki nepleri, çepel parçacıkları ve çekirdek kırıklarını sayar. Alınan veriler hedeflenen bakıma olanak tanır. Tarak makineleri, cer makineleri ve penye makinelerindeki DISC MONITOR sensörleri ise sinyallerin spektrogram analizi yoluyla ortaya çıkan arızaların erken tespit edilmesini sağlıyor. Güç tüketimi, makinelerde özel enerji sayaçları tarafından izleniyor. T-DATA, ayrı makinelerin sapma değerlerini gösterebilir. Bu durum, hedeflenmiş bakımın yapılmasına olanak tanıyor.

Trützschler’in bu özel sensörleri, önemli kalite verilerinin yönetimi ve değerlendirmesini  sağlayarak işletmelere daha verimli bir üretim süreci sunuyor.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.